işlemci tavsiyesi lütfen

Reaksiyon skoru
9
işlemci almak istiyorum ne önerirsiniz yüksek çekirdek ve güzel bir oyun performansı lazım para sıkıntı değil

anakartınız nedir ekran kartınız nedir ?

yeni bir sistem toplamayı ve buna işlemciden başlayıp devam ettirmeyi planlıyorun kısaca ikiside yok işlemciye göre sececegim
hocam bütçe veya ne için kullanacağınızı belirtmeden böyle bir öneride bulunmak doğru olmaz. çünkü işlemciye fazla para verip düşük ekran kartı almanız gerekebilir veya tam tersi gibi durumlar vs vs.. ne için kullanacaksınız diye sorayım ben

hocam bütçe veya ne için kullanacağınızı belirtmeden böyle bir öneride bulunmak doğru olmaz. çünkü işlemciye fazla para verip düşük ekran kartı almanız gerekebilir veya tam tersi gibi durumlar vs vs.. ne için kullanacaksınız diye sorayım ben
oyun,render ve oyun yapmak için bütçem 4000 dolar tr den almıyacağız

ddr5 rtx4xxx bi sistem toplanır hocam bu parçalara hakim olmadığımdan yanlış yönlendirmeyeyim. isterseniz 4000dolara pc toplama diye bir konu açın render ve oyun yapımı için kullanacağınızı da belirtin arkadaşlar yardımcı olurlar

ddr5 rtx4xxx bi sistem toplanır hocam bu parçalara hakim olmadığımdan yanlış yönlendirmeyeyim. isterseniz 4000dolara pc toplama diye bir konu açın render ve oyun yapımı için kullanacağınızı da belirtin arkadaşlar yardımcı olurlar
tamam teşekürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yurtdışından hazır sistem getirtebiliyorsanız getirtmek daha mantıklı olmaz mıydı
yapamıyorum ne yazıkki

Geri