gebeş kaplunba
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
işlemci almak istiyorum ne önerirsiniz yüksek çekirdek ve güzel bir oyun performansı lazım para sıkıntı değil
yeni bir sistem toplamayı ve buna işlemciden başlayıp devam ettirmeyi planlıyorun kısaca ikiside yok işlemciye göre sececegimanakartınız nedir ekran kartınız nedir ?
hocam bütçe veya ne için kullanacağınızı belirtmeden böyle bir öneride bulunmak doğru olmaz. çünkü işlemciye fazla para verip düşük ekran kartı almanız gerekebilir veya tam tersi gibi durumlar vs vs.. ne için kullanacaksınız diye sorayım benyeni bir sistem toplamayı ve buna işlemciden başlayıp devam ettirmeyi planlıyorun kısaca ikiside yok işlemciye göre sececegim
oyun,render ve oyun yapmak için bütçem 4000 dolar tr den almıyacağızhocam bütçe veya ne için kullanacağınızı belirtmeden böyle bir öneride bulunmak doğru olmaz. çünkü işlemciye fazla para verip düşük ekran kartı almanız gerekebilir veya tam tersi gibi durumlar vs vs.. ne için kullanacaksınız diye sorayım ben
Hocam yurtdışından hazır sistem getirtebiliyorsanız getirtmek daha mantıklı olmaz mıydıoyun,render ve oyun yapmak için bütçem 4000 dolar tr den almıyacağız
tamam teşekürlerddr5 rtx4xxx bi sistem toplanır hocam bu parçalara hakim olmadığımdan yanlış yönlendirmeyeyim. isterseniz 4000dolara pc toplama diye bir konu açın render ve oyun yapımı için kullanacağınızı da belirtin arkadaşlar yardımcı olurlar
yapamıyorum ne yazıkkiHocam yurtdışından hazır sistem getirtebiliyorsanız getirtmek daha mantıklı olmaz mıydı
Hocam rahat 4080 sistem toplanır diye düşünüyorumtamam teşekürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yapamıyorum ne yazıkki