Anakartta BIOS Flashback yoksa eski nesil bir işlemci ile Update yapman şart.Anakarttima bios update gerekiyor r5 5000 serisinin çalışmasi için fakat elimde fazladan bir işlemci yok o yüzden r5 5500 işlemciyi takip bios update yapabilirmiyim?.
Bulunmuyor.Update yapilcak anakart bu
GIGABYTE B450M K 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI mATX Anakart
O özellik bulunuyormu?
Hazır sistemse sistem sana çalışır halde gelir bir şey yapmana gerek yok.Hocam hazır sistem olarak alıyorum acaba orada yapmislarmidir?
Sistemi nereden aldın bilmiyorum ama çoğu site Windows deneme sürümüyle gönderiyor sistemi.Freedos ama
Freedos ile alakalı bir durum değil, teslim edilirken güncellerler işlemciyi. Görüntü vermeyen sistem verecek halleri yok.Freedos ama
İtopyaSistemi nereden aldın bilmiyorum ama çoğu site Windows deneme sürümüyle gönderiyor sistemi.
İtopyadan aldım hocamFreedos ile alakalı bir durum değil, teslim edilirken güncellerler işlemciyi. Görüntü vermeyen sistem verecek halleri yok.
Windows kurulu gelir. İtopya kuruyor.İtopya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İtopyadan aldım hocam
Yok. Ben de İtopya'dan 5000 serisi ve B450 anakartlı bir hazır sistem aldım çalışır bir şekilde geliyor.Yani bios update gibi olaylara girmeme gerek yok.