Eğer yedek bıçak alırsanız 8li seçin x2 alın 14lü den ucuza geliyor ben siparişi verdim ve şuan fark ettim pişmanımTras bicaginda indirim bittimi
Eğer yedek bıçak alırsanız 8li seçin x2 alın 14lü den ucuza geliyor ben siparişi verdim ve şuan fark ettim pişmanımTras bicaginda indirim bittimi
Oha, bedava
Ben mi çok geçmişte kaldım 1080p monitöre 10k ne demek? Hadi 360Hz tamam da yine de...aldım valla eyw
Profesyonel oyun oynayanlar vardır dostum. Onlar için avantaj.Ben mi çok geçmişte kaldım 1080p monitöre 10k ne demek? Hadi 360Hz tamam da yine de...
23 Haziran'a kadar 13k zaten. Bilmiyorum o paraya Full HD anlayamıyorum. 360 olsa bile...
Belki 360Hz diğer modellere göre iyidir de dediğim gibi yani.
Alıntıyı görüntüle
Yurtdisinda 15k gibi bi fiyati varBen mi çok geçmişte kaldım 1080p monitöre 10k ne demek? Hadi 360Hz tamam da yine de...
23 Haziran'a kadar 13k zaten. Bilmiyorum o paraya Full HD anlayamıyorum. 360 olsa bile...
Alıntıyı görüntüle
Katılıyorum daha güzel görüntü kalitesi varkenBen mi çok geçmişte kaldım 1080p monitöre 10k ne demek? Hadi 360Hz tamam da yine de...
Alıntıyı görüntüle
teşekkür ederim brom ben de fiyatlara yetişemiyorum bulmuşken aldım@Enco geçmiş fiyatlara bakmadım da diğer 360Hz modellere göre iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun.
Dediğim gibi ben şuan bazı şeylerde fiyatlara ayak uydurmada güçlük çekiyorum, piyasa takip etmeyince çok yakınlarda.
Alıntıyı görüntüle
bildiğin 47 mi ne düşmüştü o attıkları model bedava işte erken kalksam alırdım hemen 5 bin lira karına sat hemen açılmamış kutu diye
İphone kaç anlamında sordum. 14 ama hangi modelbildiğin 47 mi ne düşmüştü o attıkları model bedava işte erken kalksam alırdım hemen 5 bin lira karına sat hemen açılmamış kutu diye