zumzum misali
80+
- Reaksiyon skoru
- 176
bu monitörün 2 tane ayağı yana ayrılıyor ya klavye falan koyuyorum acaba engeller mi nasıl öğreneceğim ölçülerini falan ne yapmam lazım
1800 2000 arası ama 1800'e bulursak daha iyi olur aoc çok güzel gözüktü renkleri doygunluğu falan çerçeveler çok hoş sen ne önerirsinAlmadıysan alma bence.
Bütçen ne?
Viewsonic XG2405 öneririm1800 2000 arası ama 1800'e bulursak daha iyi olur aoc çok güzel gözüktü renkleri doygunluğu falan çerçeveler çok hoş sen ne önerirsin
https://www.n11.com/urun/asus-tuf-g...lnPKFGCb-U3jBMBfAa3mevnoczuvOmWBoCiPYQAvD_BwE der susarım.1800 2000 arası ama 1800'e bulursak daha iyi olur aoc çok güzel gözüktü renkleri doygunluğu falan çerçeveler çok hoş sen ne önerirsin
neden sence çoğu kişi bunu öneriyor aoc'un renkleri daha güzel ve canlı değil mi ikisi de ips panel olabilir ama tasarım olarak da çok güzel bence aocViewsonic XG2405 öneririm
Gerçek 1ms
Forumda bir kaç kişi birkaç sorunu olduğunu söylemişti bu yüzden asus tuf öneriyorum ben.neden sence çoğu kişi bunu öneriyor aoc'un renkleri daha güzel ve canlı değil mi ikisi de ips panel olabilir ama tasarım olarak da çok güzel bence aoc
ama bu va panel ips tercih etmek istiyorum
Aoc gerçek 1ms değil. XG2405 gerçek 1msneden sence çoğu kişi bunu öneriyor aoc'un renkleri daha güzel ve canlı değil mi ikisi de ips panel olabilir ama tasarım olarak da çok güzel bence aoc
tasarımsal olarak pek beğenmedim ama bi arkadaş problemleri var dediAoc gerçek 1ms değil. XG2405 gerçek 1ms
XG2405 de yükseklik ayarlanabiliyor.
Dikey konuma getirilebiliyor vs.
Özelliklerine sitesinden bakabilirsin
Aoc için dedi, XG2405 için değil.tasarımsal olarak pek beğenmedim ama bi arkadaş problemleri var dedi
Ne tür oyunlar oynuyorsun yada ne yapmak için kullanacaksın çünkü eğer fps oyunları oynuyorsan sen aoc ye 3-5ms ekle.ama bu va panel ips tercih etmek istiyorum
genelde tek kişilik oyunlar oynuyorum yani yeni çıkan oyunları oynamak istiyorum daha pek oynama fırsatım olmadı arada rekabetçi oyunlar da oynarım ama genel oalrak tek kişilik son çıkan kaliteli oyunlar rdr 2 assasin creed forza h4 gibiNe tür oyunlar oynuyorsun yada ne yapmak için kullanacaksın çünkü eğer fps oyunları oynuyorsan sen aoc ye 3-5ms ekle.
peki bir şey sorabilir miyim neden sence XG2405 bu fiyata en iyisinin bu olduğunu söyleyen varAoc için dedi, XG2405 için değil.