MSI aşığıyimm
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,151
hocam bunu takip ediyorum ne zamandır sürekli fiyatı yükseliyorAnker Soundcore life q35 daha da düşer mi beyler?
hocam bunu takip ediyorum ne zamandır sürekli fiyatı yükseliyorAnker Soundcore life q35 daha da düşer mi beyler?
O panelin kalitesine göre değişir. Dediğim gibi batıl inanç.arkadaşım birebir tecrübe ediyor
biliyorum hocam sipariş geçecem ama amazon daha da indirir mi diye korkuyorum.hocam bunu takip ediyorum ne zamandır sürekli fiyatı yükseliyor
zannetmiyorumbiliyorum hocam sipariş geçecem ama amazon daha da indirir mi diye korkuyorum.
Hocam siz aldıktan sonra inerse aradaki fiyat farkını Amazon veriyor sıkıntı olmaz .biliyorum hocam sipariş geçecem ama amazon daha da indirir mi diye korkuyorum.
Şu an öyle bir kampanya yok kiHocam siz aldıktan sonra inerse aradaki fiyat farkını Amazon veriyor sıkıntı olmaz .
kampanyayla alakalı değil amazon yapıyo öyleGüzel bir ayakkabı var mı şu an?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu an öyle bir kampanya yok ki
varGüzel bir ayakkabı var mı şu an?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu an öyle bir kampanya yok ki
Her zaman yapmıyor diye biliyorum ondan dedimkampanyayla alakalı değil amazon yapıyo öyle
Hocam geçenlerde airfryer almıştım. Aldıktan sonra 1 hafta bile geçmedi indirim oldu müşteri temsilcisiyle görüştüm. Şirket politikası güncellendi aradaki farkı iade gibi bir şey yapamıyoruz. Ürünü iade edip tekrar sipariş geçebilirsiniz gibi saçma bir durum ortaya attı. Aklınızda olsun, belki bana denk geldi.Hocam siz aldıktan sonra inerse aradaki fiyat farkını Amazon veriyor sıkıntı olmaz .
mouse kaç paraydı?
1800mouse kaç paraydı?
valla ben de kesin bilmiyorum ama 2 kere daha önce yaşadım ajaz 199da da yaşamıştımHer zaman yapmıyor diye biliyorum ondan dedim