BALLarDOES
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 194
cep telefonu yokmu hiç ya
varsa etiketle kanka yacep telefonu yokmu hiç ya
va panel 2 k ama fiyatı çok dün 9 küsüre 360hz lik satıldı 25 binlik monitörPrime Üyeleri için günün fırsatı: Samsung LS27CG510EUXUF 27 inç Odyssey G5 QHD 1ms 165hz FreeSync Düz Ekran Oyun Monitörü https://amzn.eu/d/eBjSMgG
Alınır mı ?
Bende farklı değilim 12 saat çalışıyorum 15 saate geliyor. Çalışma günün daha az 2 gün çalışıyorum iki gün çalışmıyorumevet amatör olarak yaptım yutub twitchde artık bi yerden kurtarmam lazım cidden amaç zengin olmak degilde günde 13 saat yol + iş bitiyorum ben ne hayat ne keyfim kaldı
Bakayım link atar mısınben kıyo x aldım ama iptal etsem mi diye düşünüyorum
iptal ettimBakayım link atar mısın
Allah yardım etsin yani kendi işinde olmadıgı için 1 2 sene sağlam calısayım büyüsün sonra biraz rahatlarım oda yok sen aynı yerde sayıyorsun sorunda bu moral bozuyorBende farklı değilim 12 saat çalışıyorum 15 saate geliyor. Çalışma günün daha az 2 gün çalışıyorum iki gün çalışmıyorum
Bu va değil diye biliyorum hocam. Samsungda bu üründen 2 model var biri va biri ıps. Ayrıca 4070ti için elimdeki monitörü sattım 2k almak istiyorum yani monitör hoşuma gitti ama alınır mı bilemedim.va panel 2 k ama fiyatı çok dün 9 küsüre 360hz lik satıldı 25 binlik monitör
üstadım şahsi fikrim hz evet akıcılık katıyor biraz fakat bence hem biraz parada kalır belki 4k 60hz alın eğer hz lazım degilse görüntü kalitesnini tadına varınBu va değil diye biliyorum hocam. Samsungda bu üründen 2 model var biri va biri ıps. Ayrıca 4070ti için elimdeki monitörü sattım 2k almak istiyorum yani monitör hoşuma gitti ama alınır mı bilemedim.