Oddo
80+
Dahası
Yaa kablosuzu sandım aklım çıktı, tövbe. Neyse güzel yine de
Seri alin hocam bir daha bu fiyata bulunmaz
Yaa kablosuzu sandım aklım çıktı, tövbe. Neyse güzel yine de
Seri alin hocam bir daha bu fiyata bulunmaz
Hocam kablosuz olsa cidden tadindan yenmezdiYaa kablosuzu sandım aklım çıktı, tövbe. Neyse güzel yine de
Hocam sagolun bilgilendirme icinKumaşı çekiyor dikkat edin. Hali hazırda 3 tane kullanıyorum ama çok uzun ömürlü olmayacak.
falat yada düz olanın farkları yok demi broal gec hocam ben de ayni kabloyu kullaniyorum internet hizini oldugu gibi veriyor.
2k ya da 4k monitörde, çözünürlüğü düşürürsen 1080p monitöre göre daha kötü görüntü elde edersin.dostlar 2k monitör cidden 1080 ile görüntü farkı barizmi birde misal 4k yada 2k monitör var fps oynıcam oyun ayarını 1920x1080 yaparsam normal 1080e mi düşer yoksa çözünürlügü yüksek olduug icin normalden kötümü gösterir
barizdostlar 2k monitör cidden 1080 ile görüntü farkı barizmi birde misal 4k yada 2k monitör var fps oynıcam oyun ayarını 1920x1080 yaparsam normal 1080e mi düşer yoksa çözünürlügü yüksek olduug icin normalden kötümü gösterir
tamda tahmin ettigim gibi üstad sagolasın yorumun için2k ya da 4k monitörde, çözünürlüğü düşürürsen 1080p monitöre göre daha kötü görüntü elde edersin.
düşündüğüm gibi o zaman arada fps oynıcak adam 2k 144hz alırsa sıkıntı yaşar görüntü olarak demi 2k mı oynasın valoyu acepbariz
Yok hocam flat olanlar kapilarin altindan gecebilmesi icin ve ustune basilma ihtimali varsa basildiginda seklinin kaymamasi icin uretilmistir herhangi bir farkli yoktur benim modemim salonda oldugu icin odama kadar kablo cekiyorum hizi normal herhangi bir dusukluk yok.falat yada düz olanın farkları yok demi bro
şok'tan almıştım en son çok inceydi hiç doğru düzgün kullanamadım.
güzel mi bu? kullanan var mı hiç?
ben mesela 1080p 280hz monitörde vsr ile valorantı 4k oynuyorum hem görüntü güzel oluyor, hem akıcı oluyor, hem yüksek hz , valorantlarda karakterler küçülmediği için sorun olmuyor ama cs go'da aynısını yapamazsıntamda tahmin ettigim gibi üstad sagolasın yorumun için
Mesaj otomatik birleştirildi:
düşündüğüm gibi o zaman arada fps oynıcak adam 2k 144hz alırsa sıkıntı yaşar görüntü olarak demi 2k mı oynasın valoyu acep
genellikle yenileneceği zaman kapanıyor. demek ki 00.00 yeni ürünler gelecek.İndirim bitti mi? Sayfalar kapandı.