Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
iphone 13 512 alacak varsa iptal ettim yarışmacılara başarılar.

dostlar 2k monitör cidden 1080 ile görüntü farkı barizmi birde misal 4k yada 2k monitör var fps oynıcam oyun ayarını 1920x1080 yaparsam normal 1080e mi düşer yoksa çözünürlügü yüksek olduug icin normalden kötümü gösterir

dostlar 2k monitör cidden 1080 ile görüntü farkı barizmi birde misal 4k yada 2k monitör var fps oynıcam oyun ayarını 1920x1080 yaparsam normal 1080e mi düşer yoksa çözünürlügü yüksek olduug icin normalden kötümü gösterir
2k ya da 4k monitörde, çözünürlüğü düşürürsen 1080p monitöre göre daha kötü görüntü elde edersin.

2k ya da 4k monitörde, çözünürlüğü düşürürsen 1080p monitöre göre daha kötü görüntü elde edersin.
tamda tahmin ettigim gibi üstad sagolasın yorumun için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

düşündüğüm gibi o zaman arada fps oynıcak adam 2k 144hz alırsa sıkıntı yaşar görüntü olarak demi 2k mı oynasın valoyu acep :D

falat yada düz olanın farkları yok demi bro
Yok hocam flat olanlar kapilarin altindan gecebilmesi icin ve ustune basilma ihtimali varsa basildiginda seklinin kaymamasi icin uretilmistir herhangi bir farkli yoktur benim modemim salonda oldugu icin odama kadar kablo cekiyorum hizi normal herhangi bir dusukluk yok.

tamda tahmin ettigim gibi üstad sagolasın yorumun için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

düşündüğüm gibi o zaman arada fps oynıcak adam 2k 144hz alırsa sıkıntı yaşar görüntü olarak demi 2k mı oynasın valoyu acep :D
ben mesela 1080p 280hz monitörde vsr ile valorantı 4k oynuyorum hem görüntü güzel oluyor, hem akıcı oluyor, hem yüksek hz :D, valorantlarda karakterler küçülmediği için sorun olmuyor ama cs go'da aynısını yapamazsın :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,712
Üyeler
186,777
Son üye
aviciisheir
Geri