Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Adamsın :)

monitör.png

Ustam dunden beri bu monitoru konusuyolar cokmu iyi sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pivotu falanda yarim sanki

Ustam dunden beri bu monitoru konusuyolar cokmu iyi sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pivotu falanda yarim sanki
Bu fiyata 27inç ips panel bir monitör bulamayacaksın bile 1 aya o yüzden düşünme birde lg kalitesi kullanıcaksan al satacaksan almana gerek yok.

arkadaşlar rica ediyorum, sohbeti muhabbeti bir azaltsanız da link paylaşılsa. hadi ürünle ilgili soru soracak olursun anlarım da. Anlamı kalmıyor bu şekilde yararlanacak insanlar yararlanamıyor.

arkadaşlar rica ediyorum, sohbeti muhabbeti bir azaltsanız da link paylaşılsa. hadi ürünle ilgili soru soracak olursun anlarım da. Anlamı kalmıyor bu şekilde yararlanacak insanlar yararlanamıyor.
Reis dogruda 2 kelamda robot degilizki indirime kodlanak guzelce aramizda samimi oluyoz iste zaten urun hakkinda konusuoz isyerinde basima gelen olaylari anlatmiyorum

Gerçekten öyle. Konuyla alakasız çok mesaj var 100 sayfa konu olmuş Max 20 sayfası indirimler hakkındadır.

Reis dogruda 2 kelamda robot degilizki indirime kodlanak guzelce aramizda samimi oluyoz iste zaten urun hakkinda konusuoz isyerinde basima gelen olaylari anlatmiyorum
indirimi olmuş bitmiş monitörün en az 10 sayfa muhabbeti var hocam. Alacağın ürünü konuşman konusunda rahatsız değilim ancak dediğim gibi harici muhabbet bana göre gereksiz.

LG 27 İNÇ Monitör siparişimi iptal ediyorum alan arkadaş güle güle kullansın limitler aşmış.

2 gündür hem forumda hemde amazon sayfasında geziyorum elle tutulur bir kaç tane indirim buldum. Gerisi tamamen çöplük, inanılmaz verimsiz bir indirim dönemi.

2 gündür hem forumda hemde amazon sayfasında geziyorum elle tutulur bir kaç tane indirim buldum. Gerisi tamamen çöplük, inanılmaz verimsiz bir indirim dönemi.
Hiç de dediğin gibi değil gayette güzel indirimler vardı.İki hafta sonra birdaha fiyatlarına bak birde indirimdeki fiyatlarına bak anlıyacaksın indirimi.

Razer viper V2 pro,V3 pro,lg monitor 4 binlik olan,Asus tuf anakart vardı 3700,iPhone modelleri keza ...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,406
Üyeler
186,888
Son üye
arazhzhara25
Geri