Bu fiyata 27inç ips panel bir monitör bulamayacaksın bile 1 aya o yüzden düşünme birde lg kalitesi kullanıcaksan al satacaksan almana gerek yok.Ustam dunden beri bu monitoru konusuyolar cokmu iyi sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pivotu falanda yarim sanki
o fiyata şuan piyasada bulamazsın o özelliklerdeUstam dunden beri bu monitoru konusuyolar cokmu iyi sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pivotu falanda yarim sanki
Reis dogruda 2 kelamda robot degilizki indirime kodlanak guzelce aramizda samimi oluyoz iste zaten urun hakkinda konusuoz isyerinde basima gelen olaylari anlatmiyorumarkadaşlar rica ediyorum, sohbeti muhabbeti bir azaltsanız da link paylaşılsa. hadi ürünle ilgili soru soracak olursun anlarım da. Anlamı kalmıyor bu şekilde yararlanacak insanlar yararlanamıyor.
Gerçekten öyle. Konuyla alakasız çok mesaj var 100 sayfa konu olmuş Max 20 sayfası indirimler hakkındadır.arkadaşlar rica ediyorum, sohbeti muhabbeti bir azaltsanız da link paylaşılsa. hadi ürünle ilgili soru soracak olursun anlarım da. Anlamı kalmıyor bu şekilde yararlanacak insanlar yararlanamıyor.
indirimi olmuş bitmiş monitörün en az 10 sayfa muhabbeti var hocam. Alacağın ürünü konuşman konusunda rahatsız değilim ancak dediğim gibi harici muhabbet bana göre gereksiz.Reis dogruda 2 kelamda robot degilizki indirime kodlanak guzelce aramizda samimi oluyoz iste zaten urun hakkinda konusuoz isyerinde basima gelen olaylari anlatmiyorum
Evet yahu tek tek sayfaları gezmekten helak oluyorumGerçekten öyle. Konuyla alakasız çok mesaj var 100 sayfa konu olmuş Max 20 sayfası indirimler hakkındadır.
Hiç de dediğin gibi değil gayette güzel indirimler vardı.İki hafta sonra birdaha fiyatlarına bak birde indirimdeki fiyatlarına bak anlıyacaksın indirimi.2 gündür hem forumda hemde amazon sayfasında geziyorum elle tutulur bir kaç tane indirim buldum. Gerisi tamamen çöplük, inanılmaz verimsiz bir indirim dönemi.