Elden ring için Tr yama

Yama yaparsan Offline oynarsın. Ayrıca Elde Ring yama ile oynanmamalı bence, özellikle rehberlere çok bakıldığı bir oyun olduğu içi çok zorlanırsın.

offline oynarsın muhtemelen öyle bir şey yaparsan.
Teşekkürler dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yama yaparsan Offline oynarsın. Ayrıca Elde Ring yama ile oynanmamalı bence, özellikle rehberlere çok bakıldığı bir oyun olduğu içi çok zorlanırsın.
Teşekkürler dostum normal oynayalım hiç souls oyunu oynamadım bakalım ne yapıcaz 😀

Offline Steam'de çevrimdışı olmayı da gerektiriyor mu hocam? Ben easy mod türkçe yama ve başarımları engellemeyen vs. modlar kullanacaktım.

Offline Steam'de çevrimdışı olmayı da gerektiriyor mu hocam? Ben easy mod türkçe yama ve başarımları engellemeyen vs. modlar kullanacaktım.
Maalesef onu bilmiyorum. Muhtemelen sadece Elden Ring çevrimdışı oluyordur ama denemeden öğrenemeyiz.

Oyunda hikaye falan istiyor isen gidip wiki falan okuman lazım from software oyunlarında hikayeyi öğrenmenin en iyi yolu bu yoksa sana anlatılan şeylerde çok basit ingilizce isteyen hatta ingilizce isteyen gereksiz diyaloglar eğer öğrenmek istiyor isen gidip oku internetten yoksa öğrenemezsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,315
Üyeler
183,821
Son üye
Zafer Güneş
Geri