Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,240
Olabildiğince sorunsuz ve iyi olmasını istiyorum. Sadece WiFi üzerinden kullanılacak. Hangi modelleri önerirsiniz?
O zaman routera ihtiyacın var. Modeme değil. Şuanda bir modemin var mı peki?
Aynı modem bendede var galiba wifi kalitesi iyi değil ya router lazım.Evet, modemim var. Vodafone H300s olması lazım.
Router gibi iyi çeken bir modem arıyorum aslında. Tenda V12'de çok fazla kopma sorunu oluyor. TP-Link Archer serisinde kaldım.
Mercusys MR80x alabilirsin. TP-Link zaten o da ve F/P şu an.Evet, modemim var. Vodafone H300s olması lazım.
Router gibi iyi çeken bir modem arıyorum aslında. Tenda V12'de çok fazla kopma sorunu oluyor. TP-Link Archer serisinde kaldım.
Mercusys MR80x alabilirsin. TP-Link zaten o da ve F/P şu an.
Keenetic'in ucuz herhangi bir modeli olur. Zaten MR80x kullanacaksınız ama benim tavsiyem Tenda ya da bu Vodafone ile MR80x'i kullanmanızModem öneriniz nedir?
Keenetic'in ucuz herhangi bir modeli olur. Zaten MR80x kullanacaksınız ama benim tavsiyem Tenda ya da bu Vodafone ile MR80x'i kullanmanız
Şu anlık aklıma başka bir firmanın modeli gelmiyor.Keenetic'ten başka herhangi bir modem öneriniz var mı? Bendeki modem eskidiği için router almam imkansız bütçe olarak. Çünkü modem artı router almam gerekecek.