❌İndirim Bitti! HyperX Cloud II Gaming Kulaklık 1.999 TL

istisnalar kaideyi bozmaz bence
sonuç olarak hp de iyi bi marka ve tutan bi kulaklığı batırmak istemezler diye tahmin ediyorum.
herkesin kullanımına göre menteşe dayanıklılık gösterir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bi ara cloud core 850 TL cloud 2 950 TL idi
ah be eskiden ekonomi bukadar kötü değildi ama

istisnalar kaideyi bozmaz bence
sonuç olarak hp de iyi bi marka ve tutan bi kulaklığı batırmak istemezler diye tahmin ediyorum.
herkesin kullanımına göre menteşe dayanıklılık gösterir.

bi ara cloud core 850 TL cloud 2 950 TL idi
HP ürünü geliştirerek Cloud3 versiyonunu piyasaya sürdü.
Cloud2 kullanıcılarını Cloud3 e geçmeye ikna etmek için ürünü kötüleştirmiş olmasın :D

Kulaklığın 3.700tl piyasası gerçekçi değil bence. Cloud 3 bile 4.300tl ye satılıyor.
Ama şu zamanda Cloud 2 birde Kingston serisini 1999TL bandında bulmak sanırım çok zor artık. O yüzden sizin yaptığınız gibi alıp geçmek gerek diye düşünüyorum. 3 ay öncesine kadar daha uygundu tabi ama bu 3 ayda memleket çokkk değişti malesef

bir firma en çok sattığı ürünü niye kalitesizleştirsin?
bana çok saçma geldi
Bilemiyorum, yabancılar ürünün kalitesizleştiğini söylüyorlar.
1689498841216.png
1689498852533.png

Ama şu zamanda Cloud 2 birde Kingston serisini 1999TL bandında bulmak sanırım çok zor artık. O yüzden sizin yaptığınız gibi alıp geçmek gerek diye düşünüyorum. 3 ay öncesine kadar daha uygundu tabi ama bu 3 ayda memleket çokkk değişti malesef
Kingston serisi ise zaten başım gözüm üstüne. Umarım kingston gelir.

Aga ben kullaniyom 2 gündür memnunum çok iyi cloud2 den tek farkı çantası ses karti yok birde yedek ped yok ben iade edebiliyormuyum aacaba yedek ped için yine alinir c2
kanka 30 günü geçmediyse edebiliyorsun ama sana şunu söyliyim prime day indirimi olduğu için c2 yi sipariş edip iade et yoksa oara gelene kadar ürün fiyatı artabilr.

2000 TL'ye bu kulaklıktan daha iyi kulaklık var mı hocam bunu tartışalım.
2500 tl de olur çok daha iyiyse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,421
Üyeler
192,715
Son üye
Felaket4121
Geri