❌İndirim Bitti! Asus Dsl-n16 modem 389 TL

(AC750 ile kardeş) Kronik sorunlu ve tr yapısı için hiç performanslı değil, alınmaz.

Aldığım gün iade ettim. Kullandığım en kötü VDSL modemdi. Kırmama ramak kala iade ettim. Şahsen önermiyorum.

Peki önerileriniz nedir acaba
Asus'u iade edip bunu almıştım. Tam aksine bundan da çok memnun kaldım. Altyapım 75 mbps destekliyor. Önceki modemlerimden almadığım verimi bu modemden aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu evde ki modeme bağlayıp diğer katlarda modem olarak kullanabilir miyiz?
O konuda bilgim yok dostum.

Alan almış. Fiyatı çok ucuzdu ne olursa olsun. Amazon yorumlarında bazı çözümler yazıyor. Bu fiyata modem yok

ben 1-2 yıldır kullanıyorum bunu hiç sorunda yaşamıyorum ilk aldığımda güncelleme falan yaptım bıraktım reset bile atmıoyrum öyle duruyor yerinde 5 ghz kapattım zaten limiti düşük ısınmasın diye komple kapattım. Bu paraya ben alırdım bunu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bendeki ac750 bu arada mesajda kardeş yazdılar diye yorum yaptım.

Aldığım gün iade ettim. Kullandığım en kötü VDSL modemdi. Kırmama ramak kala iade ettim. Şahsen önermiyorum.
Al benden de o kadar. Zyxel modem var ttnetin verdiği o modem kopmayan net bu modem kopma yapmıştı 2. gün iade ettim.

Kötü diyenleri aldırma moderatör olarak da söylüyorum belirttiğim durumdaysan iyi diyebilirim. [Alttaki yazı dahilinde iyi derim.]

Ev küçükse ve kablolu internette sorun olmaz.
Kablosuz olarak ise de 100 metrekare evler için uygun bence. tabii ki çekim gücü pek iyi değil ama dediğim gibi geniş alanlar için asla alma derim.
Fiber ve 100+ üstü internet kullanıyorsan daha farklı modelleri de önerebilirim . Ayrıca evde internete bağlanan kişi az ise de bu model iyidir.

Kötü diyenleri aldırma moderatör olarak da söylüyorum belirttiğim durumdaysan iyi diyebilirim. [Alttaki yazı dahilinde iyi derim.]

Ev küçükse ve kablolu internette sorun olmaz.
Kablosuz olarak ise de 100 metrekare evler için uygun bence. tabii ki çekim gücü pek iyi değil ama dediğim gibi geniş alanlar için asla alma derim.
Fiber ve 100+ üstü internet kullanıyorsan daha farklı modelleri de önerebilirim . Ayrıca evde internete bağlanan kişi az ise de bu model iyidir.
Mod. olarak söylüyorsun bende kullanmış ve TR yapısında kullanan 10 kişiden 7'sinin memnun kalmadığını, binlerce sorun konusunun olduğunu ekliyor ve bu tartışmaya devam etmiyorum. TR yapısı için belki de alınabilecek en kötü ürünler olabilir. Paranızı çöpe atmak veya donanımdan anlamayan birine itelemek isterseniz anca al-sata giderdi.

Bunlar yetersiz diyorsan Network mezunu olduğumu ekleyim. İmzadaki Asus dkb. gibi bir şey'den zaten alınmaz yorumu gelmesi saçma olurdu. TR fan tayfa inanın çekilmiyor.

Bir mod.'de bu şekilde yetkisiyle bir şey önermesi ayrı ironi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,294
Üyeler
184,293
Son üye
jocshehe
Geri