Windows 11 geçmeli miyim?

Loading...

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,311
Windows güncellendi karşıma windows 11 istiyor musunuz tarzından soru sordu
ben belki sonra'a tıkladım sizce geçmelimiyim

Hayır. Win 11, Win 8 gibi. Bekleneni veremeyen, belli başlı kişilerin sevdiği sürüm. Tepkisel olarak hala kötü. Memnunsan uğraşma.

Hayır. Win 11, Win 8 gibi. Bekleneni veremeyen, belli başlı kişilerin sevdiği sürüm. Tepkisel olarak hala kötü. Memnunsan uğraşma.
Windows 8 Windows 7den daha performanslıydı. Çoğunluk metro start'ı olmasaydı tutardı. He ayrıca Windows 11 geçmeyin şuanda hala çok yavaş ve gereksiz çalışıyor çoğu sistemde.

Windows 8 Windows 7den daha performanslıydı. Çoğunluk metro start'ı olmasaydı tutardı. He ayrıca Windows 11 geçmeyin şuanda hala çok yavaş ve gereksiz çalışıyor çoğu sistemde.
windows 8 uzun süre kullandım ama win7 kadar perfomanslı değildi.

Windows güncellendi karşıma windows 11 istiyor musunuz tarzından soru sordu
ben belki sonra'a tıkladım sizce geçmelimiyim
çıktığı günden beridir 3 pc de kullandım hiç sorununu görmedim bu aralar taskbar bi tık kasıyo gibi ama onun dışında bi sorununu görmedim

valla ben bayadır 11 kullanıyorum sisteme bağlı tabi ama hiç bir konuda yavaşlık vs görmedim denk gelmedim bir sürüde oyun oynadım tek valorantta bios ayarı yapman lazım onun dışında hiç bir sıkıntı yaşamadım yani ön yargı çok biraz ama tabi kişisel görüşün önemli ben win11in temasını alttaki iconlarını çok güzel buluyorum win10'a göre o yüzden geçtim yani

İkisi aynı versiyon aslında sadece 11 de arayüzü değiştirmişler nt sürümleri bile aynı,4 ay kullanmıştım sonra alışkanlıktan 10 a tekrar döndüm daha sade en azından.

Yüksek sistemlerde çok stabil iyi bir sistemin varsa geçmelisin

Ben kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. İlk çıktığı zamanlar sorunlar vardıda şuan gayet güzel çalışıyor tavsiye ederim. win 10'a nazaran bence daha kolay bir kullanımı var alıştıktan sonra basit geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,211
Üyeler
194,904
Son üye
gerekyok
Geri