Recep_Bey
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 2,363
şöyle açıklarsam çok güzel olurAsrock b450 pro 4
Hocam alttaki M.2 slotu PCIe 3.0 x2 hızında çalışıyor, yani takacağınız SSD'den maksimum 2000 MB/saniye hız alabilirsiniz. Eğer takacağınız SSD'nin okuma ve yazma hızları 2000 MB/saniye üstünde değilse oraya takabilirsin. SSD'n nedir?Asrock b450 pro 4
Reis neden okuma yazma hızları düşer ?şöyle açıklarsam çok güzel olur
yukarıya takarsan okuma yazma hızı düşmez ama ekran kartının sıcaklığından dolayı ömrü azalır
ama aşağıya takarsam okuma yazma biraz düşer ama ömrü uzar sana kalmış![]()
Xpg s40gHocam alttaki M.2 slotu PCIe 3.0 x2 hızında çalışıyor, yani takacağınız SSD'den maksimum 2000 MB/saniye hız alabilirsiniz. Eğer takacağınız SSD'nin okuma ve yazma hızları 2000 MB/saniye üstünde değilse oraya takabilirsin. SSD'n nedir?
üstteki m2 slotu 3.0 olduğu için reisReis neden okuma yazma hızları düşer ?
okuma hızı 3500 olan ise üste takman gerekir yoksa hız konusunda kaybın çoğalırReis neden okuma yazma hızları düşer ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xpg s40g
Okuma hızın 2000 den fazla olmaz ama ben olsam yine de az ısınan yere takardım ki böylece ssd daha uzun yaşasın.Reis neden okuma yazma hızları düşer ?
Xpg s40g
İlk tarafa takın diyeceğim de o SSD normalde de ısınıyor üstündeki RGB ışıktan dolayı. İnşallah ısınmaz. Üst tarafa takın şimdilik, baktınız çok yüksek sıcaklıkları görüyorsunuz alta takın. Size kalmış.Reis neden okuma yazma hızları düşer ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xpg s40g
m2 ssdnin ortalama ömrü ne kadarOkuma hızın 2000 den fazla olmaz ama ben olsam yine de az ısınan yere takardım ki böylece SSD daha uzun yaşasın.