220 TL'ye Creatin önerisi

Semihh35

80+
Reaksiyon skoru
17
210 220 TL'ye Creatin önerebilir misiniz mesela creapur marka creatin nasıldır sizce?

Creapur nasıldır sizce sanırım alman markasıymış ilk üretilen creatinlerdenmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

protein oceandan aldım daha henüz ulaşmadı ama buyur en ucuzu bu sanırım

Creatine
Çok fazla olumsuz yorumunu gördüm etki etmediğini fln da duydum açıkçası almama tarafındayım ama kullananlar illaki vardır.

Creapur nasıldır sizce sanırım alman markasıymış ilk üretilen creatinlerdenmiş.

Çok fazla olumsuz yorumunu gördüm etki etmediğini fln da duydum açıkçası almama tarafındayım ama kullanan

protein ocean daha uygun olur senin için . hem arkadaşın attığı linkteki creatinein içimi daha kolay. tadı yok su gibi içersin.

Tamamdır hocam teşekkür ederim şimdi siparişini veriyorum peki kullanımı nasıl ilk hafta ne kadar almalıyım günde kaç kez kaç ölçek içmeliyim.

protein oceandan aldım daha henüz ulaşmadı ama buyur en ucuzu bu sanırım

Creatine
instagramdan yazmanızı tavsiye ederim bugün saat 13:25 gibi aldım fakat saat 5 e kadar kargoya verilmedi instagramdan yazdığımda en kısa sürede veriyorlarmış kargoya.

Tamamdır hocam teşekkür ederim şimdi siparişini veriyorum peki kullanımı nasıl ilk hafta ne kadar almalıyım günde kaç kez kaç ölçek içmeliyim.

instagramdan yazmanızı tavsiye ederim bugün saat 13:25 gibi aldım fakat saat 5 e kadar kargoya verilmedi instagramdan yazdığımda en kısa sürede veriyorlarmış kargoya.
proteinocean kullanacağına tahtayı kemirsen aynı etkiyi görürsün

rapor edip

aras kargo ile siparişiniz transfer aşamaşındadır diye sms geldi ama yazmalı mıyım ki

rapor edip

aras kargo ile siparişiniz transfer aşamaşındadır diye sms geldi ama yazmalı mıyım ki
Benimkide varış transfer noktasında gözüküyor. İnşallah bugün gelir.

benim ürün dün elime ulaştı henüz salona gitmedim denemedim
İlk hafta 10-15 gr yükleme yapmanızı tavsiye ederim araştırdığımda günde 3 defa 5 gr yükleme yaparsanız 1 haftada ya da 5 günde etkisi görülüyormuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,193,465
Üyeler
189,446
Son üye
Ahmet taha
Geri