Paribu Cineverse Sinemalarında CGV Movie pass (107 CGV para + Mısır)-89 TL

krekedon

80+
Reaksiyon skoru
11
Tüm paribu cineverse salonlarda geçerli gözüküyor, kampanya 30 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli gözüküyor, içeriği şu şekilde:

CGV Moviepass İçeriği
• 100 + 7 CGV para
• 1 Adet Orta Boy Mısır (Ortalama 63 TL)

referanslı link için özeledn ulaşabilirsiniz.

referanssız link:Tüm Türkiye’deki Paribu Cineverse Sinemalarında Geçerli CGV Moviepass + Orta Boy Mısır Fırsatı - Firsat.Me

NOT: Günlük maksimum 550 cgv yüklenebiliyor.
İMAX filmlere girebiliyormuyuz acaba

İmax 2 kişi bilet 350 TL, ben bundan 4 tane alsam 428 CGV para(TL) + 4 orta boy mısır oluyor. 2 bilet 4 mısırla sinemaya girebiliyor muyum yani

İMAX filmlere girebiliyormuyuz acaba
• Bu kampanya Paribu Cineverse Sinemaları’nda tüm FİLMLERDE geçerli. Olarak gözüküyor bu sebeple aldım bende
İmax 2 kişi bilet 350 TL, ben bundan 4 tane alsam 428 CGV para(TL) + 4 orta boy mısır oluyor. 2 bilet 4 mısırla sinemaya girebiliyor muyum yani
Evet daha önce paribunun kendi kampanyasından girmiştim problem olmadı

Tüm paribu cineverse salonlarda geçerli gözüküyor, kampanya 30 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli gözüküyor, içeriği şu şekilde:

CGV Moviepass İçeriği
• 100 + 7 CGV para
• 1 Adet Orta Boy Mısır (Ortalama 63 TL)

referanslı link için özeledn ulaşabilirsiniz.

referanssız link:Tüm Türkiye’deki Paribu Cineverse Sinemalarında Geçerli CGV Moviepass + Orta Boy Mısır Fırsatı - Firsat.Me

NOT: Günlük maksimum 550 cgv yüklenebiliyor.
alırsam 30 aralığa kadar mı gçerli

Burada bilet 75 TL. Alınca 32 TL para kalıyor, üzerine de mısır. Güzel fırsat.

Site güvenilir. Önceden Forum istanbulda hem paribu sinemalarda kullandım hem de JoyPark oyun alanında ayrı bir kampanya vardı onu kullandım. Mısırı da kodu söyleyip alabiliyorsunuz.

Buradan alacağımız biletle herhangi bir sinemadan 1 kişilik bilet+mısır mı alabiliyoruz?

Bu hepsiburadada satılan kodlarla aynısı mı? HB'da 100 CGV 100 TL miş
Bunlarla film izleniyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,638
Üyeler
186,647
Son üye
Mutlu1710
Geri