1 dolar 26.81 TL oldu

Berkarda

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,174
RTE düşürmüş 90 falandı 81 kuruşa düşürmüş umarım her gün 10-20 kuruş düşer ekonomi biraz canlanır yoksa sonumuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konuyu açtım 88 kuruş oldu

Rte mi düşürmüş

merkez bankasını yakında satarsa şaşırmam

bende sevindim ülke düzelecek diye

Bugün pazar ve borsa kapalı. Yani döviz kurundaki değişiklikler yansıtılmıyor. Google'ın verileri neye göre değişiyor bilmiyorum ama gerçeği yansıttığını sanmıyorum.

Bugün pazar ve borsa kapalı. Yani döviz kurundaki değişiklikler yansıtılmıyor. Google'ın verileri neye göre değişiyor bilmiyorum ama gerçeği yansıttığını sanmıyorum.
dolar bozdurduğunda zaten 26 tl seviyesinden değil 29-30 tl'den veriyor sana. Yani bu veriler kesinlikle gerçek değil

yani şuan istediğimiz kadar para basabiliriz ama yarın ekonomimiz sevilir

merkez bankasını yakında satarsa şaşırmam

bende sevindim ülke düzelecek diye
Merkez bankası bizim değil ki satsın belli bir yüzdesi TR'nin, merkez basının adına bak türkiye cumhuriyeti değil cumhuriyet bankası diyor aitlik eki yok.

o zaman pazar günü basarız pazartesi günü ekmek 50000 TL

AKP'nin doları düşürmek gibi bir amacı yok. TL ne kadar değer kaybederse o kadar iyi onlar için. Bir avuç ithalatçı bayram edecek ne de olsa.

AKP'nin doları düşürmek gibi bir amacı yok. TL ne kadar değer kaybederse o kadar iyi onlar için. Bir avuç ithalatçı bayram edecek ne de olsa.
sonuçta doların tl çevrilmiş hali kadar vergi alıyor aynı şey sayılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,467
Üyeler
190,213
Son üye
canvural5900
Geri