1 dolar 26.81 TL oldu

AKP'nin doları düşürmek gibi bir amacı yok. TL ne kadar değer kaybederse o kadar iyi onlar için. Bir avuç ithalatçı bayram edecek ne de olsa.
TL'nin değer kaybetmesiyle ithalatçı nasıl bayram ediyor?

Şu forumda en boş çarlardan birisin ne dediğin anlaşılmıyor.

TL'nin değer kaybetmesiyle ithalatçı nasıl bayram ediyor?
Numan Kurtuşmuş'un hesabına göre öyle.

Nebati

RTE düşürmüş 90 falandı 81 kuruşa düşürmüş umarım her gün 10-20 kuruş düşer ekonomi biraz canlanır yoksa sonumuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konuyu açtım 88 kuruş oldu
ezanı susturamayacaklar !!!

oley be

Numan Kurtuşmuş'un hesabına göre öyle.

Nebati

Bunları biliyorum zaten. Ama sen tam tersini söylüyorsun. TL'nin değer kaybetmesiyle ithalatçı bayram etmez. Zarar eder. İthal edeceği ürünler devamlı pahalılaşmış olur. TL'nin değer kaybetmesi ihracatı canlandırır diyorlar çünkü ihraç edilen ürünler ucuzluyor ve talep artıyor.

Bunları biliyorum zaten. Ama sen tam tersini söylüyorsun. TL'nin değer kaybetmesiyle ithalatçı bayram etmez. Zarar eder. İthal edeceği ürünler devamlı pahalılaşmış olur. TL'nin değer kaybetmesi ihracatı canlandırır diyorlar çünkü ihraç edilen ürünler ucuzluyor ve talep artıyor.
Hata bende ters yazmışım.

23.89*TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

26 pardon xD

başkanımızı kötülemeye çalışarak dış güçlerin oyununa geliyorsunuz.Maaşımızı dolarla almıyoruz. Doların bizim için önemi yok fakat siz bu oyuna geliyorsunuz. Biz ve din kardeşimiz araplarla bu ülkeyi size yedirmeyiz!!!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,243
Üyeler
190,180
Son üye
piyasatakip
Geri