Sivilce ve siyah nokta için tonik ve serum önerisi

Turabi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,176
Siyah nokta sivilce için tonik ve serum önerisi lazım

BİM'de satılan siyah nokta bandı öneriliyordu. Kullanmadım ama kullananlar "beklemediği bir sonuç" aldığını söylüyordu.
17-03-19-15-34-14-451_deco.jpg

La Roche Effaclar Yüz temizleme - Tonik ve Effaclar K (+) bu üçlüyü al. Sabah ve akşam günlük olarak her gün uygula rutin olarak. Birde haftada 2-3 gün genel yüz bakım maskesi yap.

La Roche Effaclar Yüz temizleme - Tonik ve Effaclar K (+) bu üçlüyü al. Sabah ve akşam günlük olarak her gün uygula rutin olarak. Birde haftada 2-3 gün genel yüz bakım maskesi yap.
Hocam pahalıymış. Cildiye doktoruna gidip onun verdiğini kullansam daha ucuz. 😁

hocam cok pahalıymıs bunlar alternatifleri yok mu

hocam cok pahalıymıs bunlar alternatifleri yok mu
Ben şuan, Simple Yüz Temizleyici - Ziaja manuka tree tonik ve Simple nemlendirici kullanıyorum birde La Roche un güneş kremini. Bunları sabah-akşam yine rutin bir şekilde uyguladığınızda yüzünüz gayet temiz ve yumuşak oluyor. Sivilce vb. yok yüzümde şuan çok şükür.

Ben şuan, Simple Yüz Temizleyici - Ziaja manuka tree tonik ve Simple nemlendirici kullanıyorum birde La Roche un güneş kremini. Bunları sabah-akşam yine rutin bir şekilde uyguladığınızda yüzünüz gayet temiz ve yumuşak oluyor. Sivilce vb. yok yüzümde şuan çok şükür.
Teşekkürler hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,277
Üyeler
185,054
Son üye
WmYonetici
Geri