Öneri 800-900 lira klavye tavsiyesi

Hocam güzel gözüküyor görünüş olarak fakat hiç bir bilgim yok o marka hakkında muhtemelen switchleri iyi değildir satıcıya sorma şansınız var ise sorup alabilirsiniz switch markasını

Hocam güzel gözüküyor görünüş olarak fakat hiç bir bilgim yok o marka hakkında muhtemelen switchleri iyi değildir satıcıya sorma şansınız var ise sorup alabilirsiniz switch markasını
Hocam hoppond marka iyiye benziyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dierya modelinde arkadaşımda var beğendi

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dierya modelinde arkadaşımda var beğendi
Siz bilirsiniz fikrim olmadığı için yorum yapamam hoopond ile alakalı

Merhaba.

En iyi tercihiniz bu olur.

Türkçe zorunluysa, @WörWind hocamın önerdiği Redragon K552 Kumara adlı klavyeye bakın lakin onun anahtarları benim önerdiğimden daha kötüdür ve hot-swappable değildir.

E-Yosso Z11 Switch: Huano
Redragon K552 Kumara: Outemu

Merhaba.

Türkçe zorunluysa, @WörWind hocamın önerdiği Redragon K552 Kumara adlı klavyeye bakın lakin onun anahtarları benim önerdiğimden daha kötüdür ve hot-swappable değildir.

Hocam bu çok güzel ama aşşaği yukarı tuşları olan yokmu

Merhaba.

Hocam dediğiniz gibi e yosso almak en mantıklısı görünüşe önem verilmiyorsa fakat orada minik bir yanlışlık olmuş k522 de hot swap var kendim kullanıyordum hatta 1 ay öncesine kadar. Sonra QWERT satırı bozuldu ben de Amazon üzerinden HUO JI CQ63 aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,869
Üyeler
196,836
Son üye
Enes Ünal
Geri