80 plus titanium psu 600 tl?

Restyw

80+
Reaksiyon skoru
40
Oturduğum bölgeye yakın 550w 80 plus tinanium psu buldum fazla kullanılmamış fiyat 600 tl pazarlikla beraber

Gtx 660 ti 2gb
İ5 3470
Bu fiyata Alınır mı? psu?

Ekler

• Screenshot_20230815-120445_letgo.jpg
    Screenshot_20230815-120445_letgo.jpg
    77.4 KB · Hit: 138
600TL PSU'a verebiliyorsan direkt sistemi yenilesen sanki daha mantıklı gibi. O sisteme dünyanın en iyi güç kaynağını taksan ne değişecek.

titanyum en iyisi buyuzden çakma olanlar genelde 80+ titanyum etiketi basilr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

600TL PSU'a verebiliyorsan direkt sistemi yenilesen sanki daha mantıklı gibi. O sisteme dünyanın en iyi güç kaynağını taksan ne değişecek.
hocam şimdi bu ne alaka sadece psu almak istiyor demekki sistemi ona yetiyor

Hocam sistemim bana yetiyor zaten ekran kartım gtx 1050 den güçlü nerdeyse fazlasında gözüm yok ets2 valorant filan oynuyorum sadece

Markası nedir? Sahte sertifikadır belki .

C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Sordum hocam öğrenirsem yazarim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sifir dandik psu lar hemen patlar şahsen c4 istemem evde

Hocam alacağın PSU kaç yıl kullanılmış, bozuk mu nerden bileceksin? Arkadaşım bana sormadan almış 3. günde PSU bozulmuş. Bu ihtimal için bile alınmaz. En azından o C4'ler seni idare eder bi süre. Alacaksan da en fazla 1 yıl kullanılmış al.

Şu psulara cabuk bozulur c4 muamelesi sıkmaya başladı, üreticiler o yüzden mi psulara 10 15 yıl garanti veriyor :) alırken test edersin arızalı değilse alır geçersin bu kadar basit

Geri