50k Laptop Önerisi

Bulduğum ürünler;
1- 2- 3- https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t6-v1-1-1/
4- https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t6-v1-1/
5-
veya bunların dışında bir öneriniz var m?
Tüm listeyi ele kanka arkadaşın dedikleri HP yada MSI alınmalı karar senin pulse modelini bilmiyorum ama omenin soğutması güzel sana kalmış eğer pulsenin soğutması iyi ise kesinlikle MSI tercih ederdim

Tüm listeyi ele kanka arkadaşın dedikleri HP yada MSI alınmalı karar senin pulse modelini bilmiyorum ama omenin soğutması güzel sana kalmış eğer pulsenin soğutması iyi ise kesinlikle MSI tercih ederdim
Eledim gitti. MSI 1. sırada şu an yeni öneri gelmezse.

Eledim gitti. MSI 1. sırada şu an yeni öneri gelmezse.
1692108386205.png

hocam bu doğruysa almanızı önermem çünkü 240 w yetmez @HmzaY hocam size anlatabilir. Kendisinde Asus Rog Zephyrus M16 vardı.
1692108638319.png

Genelde benzer donanımlarda önerilerde bulunulmuş marka model olarak ben Lenovo Legion serisini öneririm gerçekten soğutma performansı olarak çok iyi yazılımsal olarak da başın ağrımaz malzeme kalitesini de beğeniyorum. Bu bütçe bandında ASUS ROG, LENOVO LEGİON, HP OMEN, ACER PREDATOR YA DA MSI arasında seçim yapmak sana kalmış bunlar üst seviye modeller olduğu için hepsi iyidir bir bakıma beğendiğini alabilirsin.

Açıkçası Omen i almak en doğru karar.

Alıntıyı görüntüle
hocam bu doğruysa almanızı önermem çünkü 240 w yetmez @HmzaY hocam size anlatabilir. Kendisinde Asus Rog Zephyrus M16 vardı.Alıntıyı görüntüle
Arkadaşın da dediği gibi cihazı beslemeye adaptör yetmiyor.

Asusun ürettiği adaptörler %90 verimle çalışıyor. Dönüşütürcü de %90 verimle çalışıyor. 240W adaptör oluyor size 190W
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

LENOVO LEGİON, HP OMEN,
Şuan bu ikisini öneririm. Bir de Lenovo Thinkpad serileri

F/P msi yok şuan piyasada.

Açıkçası Omen i almak en doğru karar.

Arkadaşın da dediği gibi cihazı beslemeye adaptör yetmiyor.

Asusun ürettiği adaptörler %90 verimle çalışıyor. Dönüşütürcü de %90 verimle çalışıyor. 240W adaptör oluyor size 190W

Şuan bu ikisini öneririm.

F/P msi yok şuan piyasada.
LENOVO LEGİON, HP OMEN

Bu ikisi için model ne öneriyorsunuz? Laptop ilk defa alacağım, çok detayları da bilmiyorum. Buradan öğrenmeye çalışıyorum.

LENOVO LEGİON, HP OMEN

Bu ikisi için model ne öneriyorsunuz? Laptop ilk defa alacağım, çok detayları da bilmiyorum. Buradan öğrenmeye çalışıyorum.
hocam omen legionlar trde yok varsada 60kya 4060 var

ben legion almıştım 4060'lı elime geçmedi geçince inşAllah yazabilirim

O zaman 4070'e kendimi şartlamama gerek var mıdır? 4060 alsam ikisi de 8gb diye biliyorum. arasındaki özellik farkı nedir?
%10-20 performans farkı var bazı oyunlarda neredeyse yok bazılarında %20ye kadar çıkıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,192,961
Üyeler
189,360
Son üye
oguzhancngl46
Geri