Cüzdana ne koyabilirim?

baykemal

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
429
Cüzdan olarak bunu kullanıyorum. İçini görmek için videoya bakabilirsiniz. 3 tane kartım var. Yakında yeni kimlik çıkartacağım. Onları koyacağım. Başka neler koyabilirim? Aklıma bir şey gelmiyor. Cüzdan çok boş duruyor. Fotoğraf koymayı düşünmüyorum. Daha önce kullandığım cüzdan daha küçük olduğu için böyle bir derdim yoktu.

Son düzenleme:
Yani para ve kart dıșında koyabileceğin pek bir șey yok.Joker kartı falan koyabilirsin süs.Gucci nin normal cüzdanlarından var bende 5-6 kart ve parayla gayet doluyor.

Yani para ve kart dıșında koyabileceğin pek bir șey yok.Joker kartı falan koyabilirsin süs.Gucci nin normal cüzdanlarından var bende 5-6 kart ve parayla gayet doluyor.
9 tane kart koyma yeri, 3 tane kimlik, fotoğraf vb. şey koyabileceğim yer var. Fotoğraf koymayacağım. Kimlik koyacağım. En fazla 3 yada 4 kart koyacağım. Hala çok boş.

Otobüs kartı,ehliyet,kimlik banka kartı başka konulacak bir şey yok zaten varsa para da koyabilirsin

Sevdiğin kişinin fotoğrafını
Screenshot_2023-08-16-20-14-50-33_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.jpg

Kız arkadaşın varsa onun resmini koy yoksa baktığın hayvan varsa onları koy kedi falan.

Hocam bu kadar az kartiniz varken keşke çok gözlü cüzdan almasaydınız. Bende 4 tane kimlik türü kart var 5 tane banka kartı var cüzdan kalın geliyor rahatsız ediyor diye omuz çantası aldım. Sizdeki cüzdan dolarsa baya kalın olur dışarıdan görünüş olarak cepte kaba durur ve otururken rahatsız eder

Hocam bu kadar az kartiniz varken keşke çok gözlü cüzdan almasaydınız. Bende 4 tane kimlik türü kart var 5 tane banka kartı var cüzdan kalın geliyor rahatsız ediyor diye omuz çantası aldım. Sizdeki cüzdan dolarsa baya kalın olur dışarıdan görünüş olarak cepte kaba durur ve otururken rahatsız eder
Kargo pantalon'un cebine koymayı düşünüyorum. Başka güzel cüzdan bulamadım. Hem de uygun fiyatlıydı. O yüzden aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,205
Üyeler
188,540
Son üye
emrrekaya16
Geri