Öneri 800-900 lira klavye tavsiyesi

Hocam baktım şimdi alınır yazmışlar yeşil forumda falan o bütçeye daha iyisi varmı bilmiyorum ama alınırmış. @GalaxySal450 hocamı etiketleyim o biliyor fakat bu aralar pek aktif değil
Gayet iyidir baktığı ürün hocam. VGN Dragonfly F1 Palm grip için daha uygun bu arada.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O arkadaş baya bilgili zaten buralarda pek aktif değil yeşil forumda çok aktifti oradan da ban yedi eylüle kadar. Dediğim gibi buralarda pek aktif değil müsait olursa dönüş yapar size.
Eylül değil Aralık :)

Gayet iyidir baktığı ürün hocam. VGN Dragonfly F1 Palm grip için daha uygun bu arada.

Eylül değil Aralık :)
Vay be. Valla oranin moderasyon baya sorunlu hocam gecen bende 700 tl butce ile klavye onerisi acan bir arkadasin konusunda 1600TL ye performax bir klavye atan arkadas ile munakasaya girdim diye sureli banlandim garip bir tik oranin moderasyon.

Vay be. Valla oranin moderasyon baya sorunlu hocam gecen bende 700 TL butce ile klavye onerisi acan bir arkadasin konusunda 1600TL ye performax bir klavye atan arkadas ile munakasaya girdim diye sureli banlandim garip bir tik oranin moderasyon.
Evet bayağı garip. Diğer olayları özelden anlatayım isterseniz.

Hocam çok ses çıkarıyor çıkarmasına da odalar bitişik değil ise çokta sorun olmaz ama yine de red almakta fayda var.

Dediğim gibi Brown da çok sesli değil istersen e yosso z11 e de bak daha iyi ikisinden de fakat RGB yok
Rgb olsa alirdim bide kahverengi pek beğenmedim

Hocam konu açsanız nasıl olurdu?

Huo ji alicam
Benim aldigimi mi hocam? Blue switch ama haberiniz olsun.

Geri