Iphone 13 alınır mı?

ygtcntpl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
774
Merhabalar, daha önce çocukluğumda iphone 3 kullanmıştım :D

Daha sonra hep android ile devam ettim ve son olarak 2019 yılında "Huawei 2019 Y9" telefonunu almıştım ve halen kullanmaktayım.

Üniversiteden yeni mezun oldum ve tekrardan Iphone istiyorum arkadaşlar.

Biraz uzun oldu farkındayım ama önerinizi daha uygun yapabilmeniz için söylemeliyim ki ilk başta yenilenmiş iphone almayı düşündüm çünkü asgari ücretle çalışacağım, yani taksitle almam gerekiyor. Ardından kredi çekip yenilenmiş alacağıma paşa paşa sıfır 13 almayı düşündüm.

Önceliğim kamera (sosyal medyayı aktif kullanmayı düşünüyorum)

Sizin önerileriniz nedir? Bütçemi 50k'lara çıkarmam çok güç fakat 40k'lar bir sorun teşkil etmez.

Maaşına göre gereksiz pahalı değil mi? Tabi almak istersin de emeğine yazık bence 4 aylık maaş

Maaşına göre gereksiz pahalı değil mi? Tabi almak istersin de emeğine yazık bence 4 aylık maaş

Bunun farkındayım fakat bugüne kadar her zaman alt segment telefon kullandım ve artık tadına doya doya kaliteli bir cihaz kullanmak istiyorum. Tüm maaşımı veremeyeceğim için taksitle almak istiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatını haketmiyor.
Fiyatını hak eden bir telefon önerebilir misiniz?

Bunun farkındayım fakat bugüne kadar her zaman alt segment telefon kullandım ve artık tadına doya doya kaliteli bir cihaz kullanmak istiyorum. Tüm maaşımı veremeyeceğim için taksitle almak istiyorum.

Bütçe ne kadar?

haklısın tabi ki de bilemedim. şahsen iphone 13 için 4 ay sabah kalkıp işe gitmem

Merhabalar, daha önce çocukluğumda iphone 3 kullanmıştım :D

Daha sonra hep android ile devam ettim ve son olarak 2019 yılında "Huawei 2019 Y9" telefonunu almıştım ve halen kullanmaktayım.

Üniversiteden yeni mezun oldum ve tekrardan Iphone istiyorum arkadaşlar.

Biraz uzun oldu farkındayım ama önerinizi daha uygun yapabilmeniz için söylemeliyim ki ilk başta yenilenmiş iphone almayı düşündüm çünkü asgari ücretle çalışacağım, yani taksitle almam gerekiyor. Ardından kredi çekip yenilenmiş alacağıma paşa paşa sıfır 13 almayı düşündüm.

Önceliğim kamera (sosyal medyayı aktif kullanmayı düşünüyorum)

Sizin önerileriniz nedir? Bütçemi 50k'lara çıkarmam çok güç fakat 40k'lar bir sorun teşkil etmez.
35k ve üzeri android telefon alınmaz bunun tartışması olamaz bile iphone al 3 s23 takılırken ip13 canavar gibi çalısacak bundan emin olabilirsin 2.elde değer koruması da cabası

Bütçe ne kadar?
Max 40-45k, 50kya çıkamam.

haklısın tabi ki de bilemedim. şahsen iphone 13 için 4 ay sabah kalkıp işe gitmem
Tabi ki sizin fikriniz de değerli. Siz ne önerirsiniz?

35k ve üzeri android telefon alınmaz bunun tartışması olamaz bile iphone al 3 s23 takılırken ip13 canavar gibi çalısacak bundan emin olabilirsin 2.elde değer koruması da cabası
Yani alma diyenlere karşı rahatlıkla ip13 alabilirsin diyorsunuz :p

Max 40-45k, 50kya çıkamam.

Tabi ki sizin fikriniz de değerli. Siz ne önerirsiniz?

Yani alma diyenlere karşı rahatlıkla ip13 alabilirsin diyorsunuz :p
s20 fe falan al devam. 10 k falan fiyatı var. telefona vereceğine kendine harca. 40 k karşılığını alacağın telefon değil bende 12 var. evet güzel memnunum da ama bu fiyatlara almazdım.

s20 fe falan al devam. 10 k falan fiyatı var. telefona vereceğine kendine harca. 40 k karşılığını alacağın telefon değil bende 12 var. evet güzel memnunum da ama bu fiyatlara almazdım.
Öneri için teşekkürler.

O zaman biraz konu dışına çıkarak kendine harca derken ki kastınızı açabilir misiniz? Genel olarak başka insanların fikirlerini dinlemeyi seviyorum.

verilmez. yenisi çıkınca unutulur. maalesef android tarafı böyle satarken ciddi zarar yazıyor.
Açıkçası benim için en önemlisi sosyal medya performansı ve kamerası. Kamera konusunda bayağı takıntılıyım.

Geri