Mavi ekran

Oktykc01

80+
Reaksiyon skoru
20
Oyunlarda belli aralıklarla mavi ekran alıyorum reset attığımda bilgisayar normal çalışıyor bir saat falan sonra yine mavi ekran aliyorum cozumu nedir?

Oyunlarda belli aralıklarla mavi ekran alıyorum reset attığımda bilgisayar normal çalışıyor bir saat falan sonra yine mavi ekran aliyorum cozumu nedir?
bilgisayar özeliklerini yazarsan ona göre daha yardımcı olabiliriz birde muhtemelen işlemci fazla ısınıyordur oda mavi ekrana düşüyordur yada ramler çakışıyorşa sen bilgisayar özeliklerini ve ne oynadıgını söyle bakalım

Bilgisayar ozelliklerim bu arkadaslar
Pentium(R) dual core cpu E6700 3.20 ghz
Rem 4 gb
64 bit
Bu arada remlerin yerini degistirdim
bilgisayar özeliklerini yazarsan ona göre daha yardımcı olabiliriz birde muhtemelen işlemci fazla ısınıyordur oda mavi ekrana düşüyordur yada ramler çakışıyorşa sen bilgisayar özeliklerini ve ne oynadıgını söyle bakalım

Mavi ekran hata kodu ne diyor?

Tüm donanım arızalarından, hatalı yada eksik yüklenmiş sürücülerden ve bir kısım programlardan dolayı mavi ekran hatası almak mümkün.
Diğer taraftan forumda Minidump dosyası okumasını bilen arkadaşlar olsa daha güzel olacak.

Ekran kartınızı ve işlemcinizi güncellemeyi deneyin.

Ya genelde pes 13 veya mount and blade oynarken mavi ekran aliyorum hata koduna hic bakmidim benim pek bilgisayarla bilgim yok ama mesela bana valorand beta cikti ben o oyunu yukledim aciyor ama cok kasıyor onda mavi ekran almadim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartınızı ve işlemcinizi güncellemeyi deneyin.
Nasıl guncelleyebilirim bilmiyorum ama oyle bilgisayarı karistirirken farkettim surunum guncelle diye baktim da yok guncel gozukuyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,184,549
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri