Mordhau 12.50 TL ! Yapışın !

Bor4

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
404
Epic games bedava vermişti bu oyunu nisan da.
Almadan önce bir kütüphanenize bakın.
epicte aldımda steamdede olması sorun değil bence 12 lira para değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Epicten bedavaya almıştım stabil hissediyorum.
epicte almışım hatta geçen oynuyordum ama 12 tl para değil kütüphanede kalsın birde star wars modu kurup keyfime bakarım

280 TL değil mi bu nasıl 12.5 oluyor la

• Beğen
Reaksiyonlar: Bor4
280 TL değil mi bu nasıl 12.5 oluyor la
arada fiyat hatası oluyor diğer hatalı fiyatları yazıyorum
Şu an sitede 6 tane uygun oyun kaldı bakmaya değer.
1 Heavy Rain The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity. Steam'de 235 TL.

2 beyond Two Souls The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity. Steam'de 235 TL.

3 outward The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity. Steam'de 300 TL.

4 necesse Buy Necesse from the Humble Store Steam'de 19 TL ama zam yer.

5 mordhau Buy MORDHAU from the Humble Store Steam'de 280 TL.

6 atomicrops Buy Atomicrops from the Humble Store Steam'de 150 TL.

Buraya yazdım bu konuya bakanlar bunlarada bakın faydalanın ama acele edin fiyatlar çok ucuz.

arada fiyat hatası oluyor diğer hatalı fiyatları yazıyorum
Şu an sitede 6 tane uygun oyun kaldı bakmaya değer.
1 Heavy Rain The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity. Steam'de 235 TL.

2 beyond Two Souls The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity. Steam'de 235 TL.

3 outward The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity. Steam'de 300 TL.

4 necesse Buy Necesse from the Humble Store Steam'de 19 TL ama zam yer.

5 mordhau Buy MORDHAU from the Humble Store Steam'de 280 TL.

6 atomicrops Buy Atomicrops from the Humble Store Steam'de 150 TL.

Buraya yazdım bu konuya bakanlar bunlarada bakın faydalanın ama acele edin fiyatlar çok ucuz.
Aldım hocam teşekkürler.

iyi oyunlar hocam en kötü kütüphane güzelleşir buradaki 6 oyun 67 TL steamde 730 tlden fazla
Diğerleri vardı da Outward ve Mordhau aldım.
Elden Ring sonrası Outward gider mi pek bilmem de dursun envanterde.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bor4
Diğerleri vardı da Outward ve Mordhau aldım.
Elden Ring sonrası Outward gider mi pek bilmem de dursun envanterde.
outaward elden ring tarzına en yakın oyun deniyor elden ringi çok sevdiğim için outward akar gibi steamde bile bu fiyata düşmüyor

outaward elden ring tarzına en yakın oyun deniyor elden ringi çok sevdiğim için outward akar gibi steamde bile bu fiyata düşmüyor
Outwardı oynar mıyım bilmiyorum ama ucuzmuş gerçekten alıp almamak arasında kararasızım

Outwardı oynar mıyım bilmiyorum ama ucuzmuş gerçekten alıp almamak arasında kararasızım
denemekten zarar gelmez bence seveni çok seviyor sevmeyeni hiç sevmiyor ama steamde bu paraya düşmez ayrıca hatayı fark edip fiyatı yükseltebilirler chivalary 2 de direkt oyunu kaldırdılar special editionu detroit zam yedi attığım 6 oyunda zam yer yakında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,034
Üyeler
186,130
Son üye
ekmekli puf
Geri