Dershane iptali nasıl yapılır

Eray__

80+
Reaksiyon skoru
0
Dershane ye 40k para verdim 10 taksite böldük ve ilk 3 taksiti ödendi Ağustos un 14ünds başladı ve ben gitmek istemiyorum nasıl iptal ederim. para alirlar mi kitpalara 7.5k para verdik ekstrandan

Biz bunu dershanenin sistemini bilmeden yorumlasak bile net olmaz. Dershane yönetimi ile görüşmelisiniz bu mevzuyu, yanınızda ailenizi alırsanız daha iyi olacaktır.

Bende geçtiğimiz yıl 15 tatilde ayrıldım. Aynı şekilde taksitti bizim de, 2000 tl fesih ücreti ödedim bir daha da para vermedim. Ama arkadaşım başka dershanede ayrıldıktan sonra (peşin vermişler ücreti) içeriden parasını alamamış. Yani önce ailenizle sonra dershane ile konuşun ona göre ilerleyin

Dershane ye 40k para verdim 10 taksite böldük ve ilk 3 taksiti ödendi Ağustos un 14ünds başladı ve ben gitmek istemiyorum nasıl iptal ederim. para alirlar mi kitpalara 7.5k para verdik ekstrandan
yaptıkları sözleşmeye göre değişik cevaplar vermemiz gerekir
gidin konuşun en doğrusu bu

yaz+dönem alınca yaz fiyatı indirimli oluyor büyük ihtimalla dönem başlamadan iptal ettirseniz sadece yaz fiyatını ödersiniz indirimsiz bende öyle olmuştu

Çoğu dershane ilk 3 ayın parasını istiyor kalanı veriyor ama dershaneden dershaneye değişir sözleşmede yazar aslında

Çoğu dershane ilk 3 ayın parasını istiyor kalanı veriyor ama dershaneden dershaneye değişir sözleşmede yazar aslında
, konuştuk dershane ile 12k odedik geri veremiyiz demisler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benim bu parayı alma şansım var mı nasıl alırım

12k ödedik geri vermeyiz parayı demişler paranın karşılığı olarak da 2 ay gelsin demişler

12k ödedik geri vermeyiz parayı demişler paranın karşılığı olarak da 2 ay gelsin demişler
Geri kalanı kurtardığına şükredeceksin . Sözleşme vs varsa her şey orada yazar. Okumadan imzaladığımız şu sözleşmeler. Öğrenci tek başına vazgeçerse gitmediği ayların parası geri ödenir şeklinde madde yoksa yapacağınız bir şeyde yok

Sözleşmenize göre değişir. Her dershanenin sözleşme şekline göre değişmekte. Kendi dershanenizde kayıt olurken imzaladığınız sözleşmeye bakınız.

Yerinde olsam o kadar paramın yanması yerine dershaneye giderim

Geri