yaptıkları sözleşmeye göre değişik cevaplar vermemiz gerekirDershane ye 40k para verdim 10 taksite böldük ve ilk 3 taksiti ödendi Ağustos un 14ünds başladı ve ben gitmek istemiyorum nasıl iptal ederim. para alirlar mi kitpalara 7.5k para verdik ekstrandan
, konuştuk dershane ile 12k odedik geri veremiyiz demislerÇoğu dershane ilk 3 ayın parasını istiyor kalanı veriyor ama dershaneden dershaneye değişir sözleşmede yazar aslında
benim bu parayı alma şansım var mı nasıl alırım, konuştuk dershane ile 12k odedik geri veremiyiz demisler
12k ödedik geri vermeyiz parayı demişler paranın karşılığı olarak da 2 ay gelsin demişlerDershane ye 40k para verdim 10 taksite böldük ve ilk 3 taksiti ödendi Ağustos un 14ünds başladı ve ben gitmek istemiyorum nasıl iptal ederim. para alirlar mi kitpalara 7.5k para verdik ekstrandan
Sözleşmeye bakman lazım.benim bu parayı alma şansım var mı nasıl alırım
Geri kalanı kurtardığına şükredeceksin . Sözleşme vs varsa her şey orada yazar. Okumadan imzaladığımız şu sözleşmeler. Öğrenci tek başına vazgeçerse gitmediği ayların parası geri ödenir şeklinde madde yoksa yapacağınız bir şeyde yok, konuştuk dershane ile 12k odedik geri veremiyiz demisler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
benim bu parayı alma şansım var mı nasıl alırım
12k ödedik geri vermeyiz parayı demişler paranın karşılığı olarak da 2 ay gelsin demişler
Yerinde olsam o kadar paramın yanması yerine dershaneye giderim, konuştuk dershane ile 12k odedik geri veremiyiz demisler
benim bu parayı alma şansım var mı nasıl alırım
12k ödedik geri vermeyiz parayı demişler paranın karşılığı olarak da 2 ay gelsin demişler