Komşudan internet çektim ama çekmiyor

DarkKinght67

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
128
Komşudan internet çektim wifi çok az çekiyor olmuyor pc ye kablo çekelim dedi o kabloyu modem alsam o modeme taksam ev içindede wifi kullanabilirmiyim ? ve o modemden pc ye internet çekebilirmiyim?

modem değilde sana rooter lazım komşundan çektiğin kabloyu rooter ile kendi wifi ağın gibi kullanabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kabloyu rootera bağlayacaksın ondan da kendi bilgisayarına ayrı kablo çekmen gerekir

Komşudan internet çektim wifi çok az çekiyor olmuyor pc ye kablo çekelim dedi o kabloyu modem alsam o modeme taksam ev içindede wifi kullanabilirmiyim ? ve o modemden pc ye internet çekebilirmiyim?
Modem yerine router yani yönlendirici alırsanız evet.

Son düzenleme:
Alacağınız modemlerden daha performanslı da olabilir. Bütçeniz ne kadar?
500-600 Falan verebilirim güzel birtane seçermisin anlıyorsan eğer link atabilirsin sana zahmet

500-600 Falan verebilirim güzel birtane seçermisin anlıyorsan eğer link atabilirsin sana zahmet
500-600tl masraf edip bide ustune aylik ortaklik parasi verecegine kendi internetini almak daha mantikli olmaz mi

500-600tl masraf edip bide ustune aylik ortaklik parasi verecegine kendi internetini almak daha mantikli olmaz mi
Benim aklım sen kadar çalışıyordu aga nasıl akıl edemedim.
ben müstakil evde oturuyorum oturduğum ev 3katlı evle bitişik o evde fiber yeni geldi ve bizde hiç bir internet alt yapısı yok... sizden ricam sadece konuyu dağıtmadan yardımcı olmanız

Komşuyla er veya geç papaz olursun. Adam modemi kapatırsa internetin gider. Ortada kalırsın.

Altyapı dediğin bir kablo.

Komşuyla er veya geç papaz olursun. Adam modemi kapatırsa internetin gider. Ortada kalırsın.

Altyapı dediğin bir kablo.
İşte o bir kabloyu bağlamakda zorlanıyorlar yetkililer abonelikde açtıramıyosun o kabloyu gelip bağlamadıkları için ben ne soruyorum sizler ne cevap veriyorsunuz ben hepsini göze alıp bu işe kalkıştım hiç olmamasından iyidir aylık 1000tl fatura ödüyorum

Modeminiz varsa Router almanıza gerek yok modemide dağıtıcı olarak kablosuz ve kablolu şekilde kullanabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,575
Üyeler
185,285
Son üye
mustafauludag
Geri