🔥İndirim Jack&Jones %50 İndirim Başladı🔥

huseyinazat78

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
151
Link: https://www.n11.com/promosyon/jackjones-marka-gunu-1663378

Bu indirime ek ürünlerin altinda 150/40TL kod var onu alip urunlerede uygulayabilirsiniz. :)

Screenshot_2023-08-22-14-42-56-866_com.dmall.mfandroid-edit.jpg

Boxer lazim ama bindirme yapmışlar.

Spor yapamıyorum. Mekik ve şınav rekorum 0. Yüzlerce kez denedim. Yazdan önce bir kaç kilo vermeyi başardım. Biraz az yiyerek ve yürüyüş yaparak vs. Havalar ısınınca komple saldım.
Saldıysan sızlanmaya hakkın var mı ki?Nefret ettiğin bir şey varsa onu ortadan kaldırmaya çalışmalısın,çalışmıyorsan yakınmamalısın.

Spor yapamıyorum. Mekik ve şınav rekorum 0. Yüzlerce kez denedim. Yazdan önce bir kaç kilo vermeyi başardım. Biraz az yiyerek ve yürüyüş yaparak vs. Havalar ısınınca komple saldım.
3-5kg dambıl al kaç kaldirabiliyorsan hafiften başla sınav cekemiyorsan

Gidiyorsun bir tane bisiklet alıyorsun. Dağ tepe gezip içinden 1 çocuk çıkmış gibim oluyorsun. ;)

Fiyatlar pahalı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kendi dükkanına gitseniz daha ucuzdur.

Ben 1 ay 8 kilo verdim 78 70 düştüm hergun spor yapıyorum halen yapıyorum Azim önemli demekki başarı giderken salmışsin sen olmamış işte

Geri