İnce Hesap Rezaleti

Ek olarak sadece şunu belirteyim. Servis sizden kutu bedelini talep edebilir. Ancak kutu yok diye iade almama gibi bir durum yok.
Hocam üstteki yorumlarda da belirttim biz iade kısmını geçtik ortada ürün yok, ürün başkasına gitmiş 😁

Hocam üstteki yorumlarda da belirttim biz iade kısmını geçtik ortada ürün yok, ürün başkasına gitmiş 😁

Kusura bakma oraya çok odaklandım nefret ettiğim bir durum :) Geçniş olsun en kısa sürede çözülür umarım.

Evet ama ürünün kutusu ben yırtmadım defalarca kez yazdım yine yazıyorum. Kutusunu yırtıp ürünü iadeye göndermem. Bu yolda mı oldu yoksa kasıtlı mı yapıldı bilmiyorum.
Bu incehesapta ortadan kaybolan benim bildiğim 3. Ürün

bendede gamepower warlord vardı sorun neydı senınkısı cızırtımı dib ses felanmı
Dipses. Kulaklık boştayken hoparlör sesi geliyor. Bildiğin kafa zikiyor. Rampage Alpha X aldım mediamarkttan. Onunda videosunu çektim suan kullanıorum güzel.

Ben incehesaptan Gamepower Luna almıştım. Test videosu çekip geri gönderip iade etmiştim.
Üstte arkadaşa yazdığım yazıyı okumanı rica ediyorum.
Ben alamadım güzel kardeşim. Yaklaşık bir aydır böylesine saçma bir olayla uğraşıyorum. Başınıza illa kötü bir durum gelince mi karşınızda ki kişiyi anlarsınız yada sırf size karşı kötü bir durum olmadığı için mi böylesiniz bilmiyorum. Ama umarım böyle bir sorun yaşamazsınız.

Üstte arkadaşa yazdığım yazıyı okumanı rica ediyorum.
Biliyorum okudum kargon kaybolmuş. Sadece bende aklımdakini yazdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen Ya warlordada dib ses var kaç günde iade aldın sen
yanlış olmasın 5 gün sürmediydi, ama bir kere pc sipariş verip siparişi iptal etmiştim onun parasının gelmesi 9 günü bulmuştu. iş günü olarak.

Bu incehesapta ortadan kaybolan benim bildiğim 3. Ürün
Bilmiyorum vallahi hocam, avukat arkadaşım var yarın onunla görüşüp birşeyler yapacağım. THH ye şikayet ettim de yarın tekrar gideceğim.

Bilmiyorum vallahi hocam, avukat arkadaşım var yarın onunla görüşüp birşeyler yapacağım. THH ye şikayet ettim de yarın tekrar gideceğim.
Sonucunu merak ediyorum

THH En Az 2 Ayda Karar Bağlıyor... oda incehesap uzatmassa 3 tane 15 gün bahanesi var çünkü

THH En Az 2 Ayda Karar Bağlıyor... oda incehesap uzatmassa 3 tane 15 gün bahanesi var çünkü
Bahaneler hiçbir yerde bitmez. Fakat ürünü farklı kişiye gönderip, günlerce başkasının kullanmış olduğu bir ürünü ben almak zorunda değilim ve bunun ne gibi bir bahanesi olacak inan bende merak ediyorum.

Biliyorum okudum kargon kaybolmuş. Sadece bende aklımdakini yazdım

yanlış olmasın 5 gün sürmediydi, ama bir kere PC sipariş verip siparişi iptal etmiştim onun parasının gelmesi 9 günü bulmuştu. iş günü olarak.
Kargom kaybolmadı, farklı bir kişiye göndermişler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,909
Üyeler
174,261
Son üye
Muhammetz
Geri