1,5 Yıllık arkadaşıma küstüm

ImSunny

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
386
Arkadaşlar benim sınıftan bir arkadaşım var ilk arkadaşım o sınıfta onla bir küsme yaşadık 1-2 ay önce şimdi hepsini anlatıyorum biz gece saat 10 da oyun oynuyorduk sonra ben dedimki gel mc girelim dedim oda tmm dedi ama hexsit diye bişey var mc de 100 mod oluyor içinde indircen sende onu sonra dedi bende tmm dedim sonra bem hexcit i indirmedim gereksiz diye ondan sonra dc aramadan çıktı bende dedim ki noldu ne yazdım oda dediki indirmedin dedi tamam be yazdım çıktım aramadan kendim oynadım oyun sonra yarın mı ne discord hesabını kapattırdım mal gibi :/ sonra arkadaşlık kabul etti bende ona dedim ben kapattım oda aramadan çar diye ayrılıp engel attı sonra arkadaşım barışalım diye gruba ekledi onu ss de ekledim ne yazdığı hakkında kapatamam hesabı dedim sonra çıktı gruptan bende onu heryerden engelledim.

Son düzenleme:
adamın hesabını nıye kapattırıyorsun kral haklı adam

Arkadaşlar benim sınıftan bir arkadaşım var ilk arkadaşım o sınıfta onla bir küsme yaşadık 1-2 ay önce şimdi hepsini anlatıyorum biz gece saat 10 da oyun oynuyorduk sonra ben dedimki gel mc girelim dedim oda tmm dedi ama hexsit diye bişey var mc de 100 mod oluyor içinde indircen sende onu sonra dedi bende tmm dedim sonra bem hexcit i indirmedim gereksiz diye ondan sonra dc aramadan çıktı bende dedim ki noldu ne yazdım oda dediki indirmedin dedi tamam be yazdım çıktım aramadan kendim oynadım oyun sonra yarın mı ne discord hesabını kapattırdım mal gibi :/ sonra arkadaşlık kabul etti bende ona dedim ben kapattım oda aramadan çar diye ayrılıp engel attı sonra arkadaşım barışalım diye gruba ekledi onu ss de ekledim ne yazdığı hakkında kapatamam hesabı dedim oda böyle yazdı sonra çıktı gruptan bende onu heryerden engelledim.
Noktalama işareti lütfen. Hiçbir şey anlamıyoruz 2 defa okuyom.

Arkadaşlar benim sınıftan bir arkadaşım var ilk arkadaşım o sınıfta onla bir küsme yaşadık 1-2 ay önce şimdi hepsini anlatıyorum biz gece saat 10 da oyun oynuyorduk sonra ben dedimki gel mc girelim dedim oda tmm dedi ama hexsit diye bişey var mc de 100 mod oluyor içinde indircen sende onu sonra dedi bende tmm dedim sonra bem hexcit i indirmedim gereksiz diye ondan sonra dc aramadan çıktı bende dedim ki noldu ne yazdım oda dediki indirmedin dedi tamam be yazdım çıktım aramadan kendim oynadım oyun sonra yarın mı ne discord hesabını kapattırdım mal gibi :/ sonra arkadaşlık kabul etti bende ona dedim ben kapattım oda aramadan çar diye ayrılıp engel attı sonra arkadaşım barışalım diye gruba ekledi onu ss de ekledim ne yazdığı hakkında kapatamam hesabı dedim oda böyle yazdı sonra çıktı gruptan bende onu heryerden engelledim.
Gerçekten bir oyun modu yüzünden mi küstünüz?😂
Dostum saçma sapan bir mc modundan küsülür mü gözünü seveyim.😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Noktalama işareti lütfen. Hiçbir şey anlamıyoruz 2 defa okuyom.
Evet tek anladığım şey hexist modu😂

O da yanlış, doğrusu Hexxit.

İşte bende gülüyorum şimdi 😂😂 bir hexist için küstü

Kırmak istemem ama küçük yaştalar diye yorumladım doğrusunu söylemek gerekirse.
Yok sen doğrusunu söylemişsin. Arkadaşla aynı yaştayız hayatımda bir oyun modu yüzünden kavga etmedim. Olayda ikisi de haksız bence. Altı üstü bir mc modu

İşte bende gülüyorum şimdi 😂😂 bir hexist için küstü
Hexxist doğrusu

Yok sen doğrusunu söylemişsin. Arkadaşla aynı yaştayız hayatımda bir oyun modu yüzünden kavga etmedim. Olayda ikisi de haksız bence. Altı üstü bir mc modu
Evet bende haksızım hesabını kapatarak bir intikam duygusuyla şeytan dedi kapat hesabını :D böyle bir malım işte :D

Geri