köy takımı moldeyi yenen gesemi kutlarım2 1 yap la febeli
Hocam gereksiz yorum yapmayın maçı izlediğini biliyom, Molde çok iyi oynuyor norveç şampiyonu olmuş bir takım.köy takımı moldeyi yenen gesemi kutlarım
molde çok iyi değil gs çok kötü bende twenteden korkuyordum adamlar ajaxa bile tek kale oynamışlar maç günü de işim vardı akşam bi geldim 5-1 olmuş bu arada norveç liginin senin kadro değerin kadar değeri yokHocam gereksiz yorum yapmayın maçı izlediğini biliyom, Molde çok iyi oynuyor norveç şampiyonu olmuş bir takım.
Değere göre futbol konuşuyorsan kapat konuyu hocam şimdi boşvermolde çok iyi değil gs çok kötü bende twenteden korkuyordum adamlar ajaxa bile tek kale oynamışlar maç günü de işim vardı akşam bi geldim 5-1 olmuş bu arada norveç liginin senin kadro değerin kadar değeri yok
Hocam Türk takımımız avrupada ülke puanı kazandırıyor siz niye mualefetlik yapıyorsunuz ben anlamadım, Fenerbahçe maçındada destek olduk biz.Molde 2 defa kendi kalesine gol attı. GS kadar ballı takım yok dünyada.
Yeminle bu molde sizi yenerdi adamlarin hayvan gibi hırsı varmolde çok iyi değil gs çok kötü bende twenteden korkuyordum adamlar ajaxa bile tek kale oynamışlar maç günü de işim vardı akşam bi geldim 5-1 olmuş bu arada norveç liginin senin kadro değerin kadar değeri yok
AHahahahahha. 14 yıldır cl 10 yıldır şampiyon olamayınca kinlenirsiniz tabi. 20 penaltı ile bile şampiyon olamamış kötü bir takım ve yönetim. Neyse Büyük takımlar şampiyonlar liginde oynar kardeşim kolay gelsin size konferans çupasında.siz bu oyunla bırak gruplardan çıkmayı, gruplarda bile kalamazsınız. Geçen senede hem bala öte galibiyetler hemde tff nin ittirmesi ile şampiyon oldunuz. Neyse tartışmicam, inşallah elenirsiniz.
Doğru tesbit icardiyi sakatladılar adam topalladı 90 dk. +9 verildi hakem çok iyi herşeyin farkında. Farkındaysanız hep fenerli arkadaşlarımız karıştırıyor bu futbolu hemen kinli mesajlar çevremdede böyle,Çıkan 11 bence başarılı fakat Molde adeta bizim takımı sakatlamaya oynuyor. Pozisyonlar kasten faul, hakem farkında allahtan. İcardi'nin kafa topunu engellemek için iki oyuncu birbirini sakatladı, sonra ki pozisyonda kafa topuna çıkan İcardiyi bilerek dengesini bozmaya çalışmalar düşürmeler falan. Zevkli ama çok agresif bir maç.
Hocam bende sevindem GS nin çıkmasına. Ben sadece moldeyi bi tık daha zor elerdi diye dedim GS. Adamlar serbest vuruştan 2 kere kendi kalesine gol attı. Birinde kafasına çarptı birinde koluna çarptı.Hocam Türk takımımız avrupada ülke puanı kazandırıyor siz niye mualefetlik yapıyorsunuz ben anlamadım, Fenerbahçe maçındada destek olduk biz.
Geçen seneden kuyruk acınız var anlıyoruzsiz bu oyunla bırak gruplardan çıkmayı, gruplarda bile kalamazsınız. Geçen senede hem bala öte galibiyetler hemde tff nin ittirmesi ile şampiyon oldunuz. Neyse tartışmicam, inşallah elenirsiniz.