35kya laptop ho/go ?

hayırlı olsun,güzel laptop.

Merhaba bu pcyi biraz önce aldım
Bilgisayar mühendisliğine bu yıl başlayacağım ve beni en az 5 yıl götürmesi lazım PCnin. Sizce doğru seçim mi , bu PC üzer mi?
pahali
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@SECTOSS 28 bine aynisi vardi n11 de

Güzel laptop. Şimdi baktım da bunun varyasyonları 41k'dan başlıyor. n11'de Arkadaş yüksek ihtimalle başka bir laptop ile karıştırıyor olabilir.

Güzel laptop. Şimdi baktım da bunun varyasyonları 41k'dan başlıyor. n11'de Arkadaş yüksek ihtimalle başka bir laptop ile karıştırıyor olabilir.
Katılıyorum
Bilgisayar mühendisliğine bu yıl başlayacağım ve beni en az 5 yıl götürmesi lazım PCnin. Sizce doğru seçim mi , bu PC üzer mi?
Fiyatına göre güzel hayırlı olsun

Ekranı kronik sorunlu laptop ilk aldiginda hemen ekran testi yap

bilgisayar mühendisliğinde oyun oynayacak bir sistem gerekmiyor biliyorsun ama ben oyun oynayacağım diyorsan iyi sistem

bilgisayar mühendisliğinde oyun oynayacak bir sistem gerekmiyor biliyorsun ama ben oyun oynayacağım diyorsan iyi sistem
uzun ömürlü istiyorsan iş bilgisayarına yönelmen gerek çünkü bu sistemler çok ısınacak illaki yıpranır 5 yıl götürebilir ama sorunsuz bir 5 yıl olacağını hiç sanmıyorum

ama almışsınız zaten hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,652
Üyeler
197,246
Son üye
Sami Ateş
Geri