Hata ne? Kod vs cikiyo mu?ne yüklemeyi denersem deneyeyim hata veriyor. Game pass aboneliğim de bitmedi. Neden olabilir?
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
buradaki her şeyi denedim yine olmadı
Bir de ne kadar çözümdür bilmiyorum ama aç kapa yapınca çözüldü diyen birini okudum. Yapamdiysan denenirAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
buradaki her şeyi denedim yine olmadı
hocam tam anlayamadımBak bi hocam şunaReddit - The heart of the internet
reddit.com
Bir de ne kadar çözümdür bilmiyorum ama aç kapa yapınca çözüldü diyen birini okudum. Yapamdiysan denenir
aç kapa işe yaramadıBak bi hocam şunaReddit - The heart of the internet
reddit.com
Bir de ne kadar çözümdür bilmiyorum ama aç kapa yapınca çözüldü diyen birini okudum. Yapamdiysan denenir
Yeniden Windows kurun vs diyolar. Sorun sıkıntı bir sorun galiba. Biraz daha bakiyim bulursam farklı bir çözüm atarımhocam tam anlayamadım
aç kapa işe yaramadı
kurmak istediğin oyun electronic arts yapımı mı? yani ea play mi gerektiriyor?ne yüklemeyi denersem deneyeyim hata veriyor. Game pass aboneliğim de bitmedi. Neden olabilir?
İlk olarak ayarlardan xbox uygulamasına gelin. Sonra xbox uygulamasının tüm işlemlerini sonlandır deyin. Sonra uygulamayı sıfırlayın. Tekrar uygulamaya giriş yapıp oyunu indirmeyi deneyin.hayır moto gp 22. Ayrıca birkaç farklı oyunu denedim. Hiçbiri olmadı.
olmadı hocam denedim şuanİlk olarak ayarlardan xbox uygulamasına gelin. Sonra xbox uygulamasının tüm işlemlerini sonlandır deyin. Sonra uygulamayı sıfırlayın. Tekrar uygulamaya giriş yapıp oyunu indirmeyi deneyin.
Valla hocam ben bu kadar biliyorum.olmadı hocam denedim şuan