❌İndirim Bitti! 32'li Tuvalet Kağidi 129₺🔥🔥Kargo Ücretsiz

huseyinazat78

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
151
Link: https://ty.gl/skptnu6jpv

2 paket aldım gayet uygun fiyat yorumlarida güzel, stoklamaya devam😁
Screenshot_2023-09-03-20-45-04-793_trendyol.com-edit.jpg

no-name bir ürün için uygun sayılmaz. birim fiyatı daha ucuza daha bilindik markalar var.
Alıntıyı görüntüle
96 li bunuda alsan bu daha ucuz olur 96 linin fiyati ile 32 li fiyatinin bir olmayacağinida bilirsiniz bunu yazdiğiniza göre noname değil büyük bir marka sadece reklami yapilmamiş diye öyle diyorsunuz....

22 bin Yorumdan 4.6 puan almiş daha ne olsun hocam😁😅

Geçende maylo 3 katlı 32 ruloya 136.90 ödedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bı kaç gün önce.

Link: https://ty.gl/skptnu6jpv

2 paket aldım gayet uygun fiyat yorumlarida güzel, stoklamaya devam😁
Alıntıyı görüntüle

50 tl daha fazla verip 40 rulo ve marka almak daha mantıklı tabi bütçesi çıkana

çift katlı alacak dikkat etsin ayrıca fiyat çokta iyi değil

96 li bunuda alsan bu daha ucuz olur 96 linin fiyati ile 32 li fiyatinin bir olmayacağinida bilirsiniz bunu yazdiğiniza göre noname değil büyük bir marka sadece reklami yapilmamiş diye öyle diyorsunuz....

22 bin Yorumdan 4.6 puan almiş daha ne olsun hocam😁😅
ne anlatıyosun dostum? yazdığım şey 0 öznellik içeriyor. SS de bırakmışım üzerine altına. bu ölümüne yaptığınız paylaşımı savunma huyunuz ne olacak sizin? bana uygun geldi de geç istersen de 1 milyon adet al ne anlatıyosun reklam meklam yorum 96'lı alırsan falan demişsin? BİRİM FİYAT YAZIYOR BAK BİRİM. senso-silen mi daha bilindik drop mu?

ne anlatıyosun dostum? yazdığım şey 0 öznellik içeriyor. SS de bırakmışım üzerine altına. bu ölümüne yaptığınız paylaşımı savunma huyunuz ne olacak sizin? bana uygun geldi de geç istersen de 1 milyon adet al ne anlatıyosun reklam meklam yorum 96'lı alırsan falan demişsin? BİRİM FİYAT YAZIYOR BAK BİRİM. senso-silen mi daha bilindik drop mu?
Toplu aldığında her şey daha ucuza geliyor demek istemiş

Toplu aldığında her şey daha ucuza geliyor demek istemiş
Envici anlattigin icin tesekkurler dostum bazilari laf anlamaz anca agzi calisir :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,285
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri