Acer aldım, HO? GO?.

ahmetkvrk

80+
Reaksiyon skoru
99
Bu laptopu aldım. Tıp öğrencisiyim, günün belli kısmında ders kalan kısmında valo, FIFA, GTA tarzı oyunlar oynarım. Laptop yurtta kalacağı için ekranın büyük ekran olması daha iyi olur gibi geldi. Ekran kartıni çok yoran oyunlar oynamadığım için işlemci benim için daha önemli. Asusun laptopuyla çok arada kaldım sizce hangisini almalıyım, veya daha iyi bir tavsiyeniz var mı, siparişi hala iptal edebilirim

Asus TUF larda ısınma sorunları oluyor, Acer gayet iyi bu arada. Hayırlı olsun.

Tercihim Asus olurdu hem marka hem kasa olarak ,hemde soğutma olarak.Son dönemde 500 serisinin sıcaklık değerlerinde bir problem var , büyük ihtimalle yazılım kaynaklı;ekran kartı boşta iken 50-60° görüyor diye.Ama geçici olucağını biliyorum çünkü Asus böyle şeylerle pek karşılaşmaz.

Acer iyidir. Servis ağına da 5 üzerinden 4 vermiştim. O da kargoya geç verdikleri için. Onun haricinde ne zaman arasam hemen müşteri hizmetleri yardımcı oluyordu.
Ama tavsiyem altına sağlam bir soğutma al ve ek klavye ile kullan.
Hayırlı olsun.

Bu laptopu aldım. Tıp öğrencisiyim, günün belli kısmında ders kalan kısmında valo, FIFA, GTA tarzı oyunlar oynarım. Laptop yurtta kalacağı için ekranın büyük ekran olması daha iyi olur gibi geldi. Ekran kartıni çok yoran oyunlar oynamadığım için işlemci benim için daha önemli. Asusun laptopuyla çok arada kaldım sizce hangisini almalıyım, veya daha iyi bir tavsiyeniz var mı, siparişi hala iptal edebilirim
İptal edebiliyorsan Asus daha iyi

asus daha iyi.işlemci de asusda iyi aynı zamanda dlss 3 faktörü var rtx 4060 da.

Asus F/P olarak düşünülebilir AMA Acer model oyunda çok daha performanslı bir ürün hepsini geç 17.3" rahatlığı bambaşka.

Her türlü acer

17.3 olduğu için Abdullah'a katılıyorum. 15.6'da kullandım 17.3'te 17.3 bambaşka bir mevzu.

Geri