PROGRAMLAMA DILLERI

Bir sürü var hangisi takip edeyim bilmiyorum
Hocam sana Lua'ya ilk başladığımda nasıl seçtiğimi söylüyüm.

Bir kanal vardı herkes hayran kalırdı çocuğa ilk başta bende de olmuştu sonuçta bir şey bilmeyince her anlatanı bilgin sanıyordum ? Bir süre sonra zaten eğitim videosu yerine kendi sorularına cevap aramak için video izliyorsun ve bazı kanallar hep senin aklındakini söylüyor. C gibi bir dilin çok daha fazla bileni var. Direkt bir kanal tavsiyesi yapamam çünkü işin kalıcılığı bu, bir süre öğrenince artık iyi anlatanı anlıyorsun.

Hocam sana Lua'ya ilk başladığımda nasıl seçtiğimi söylüyüm.

Bir kanal vardı herkes hayran kalırdı çocuğa ilk başta bende de olmuştu sonuçta bir şey bilmeyince her anlatanı bilgin sanıyordum ? Bir süre sonra zaten eğitim videosu yerine kendi sorularına cevap aramak için video izliyorsun ve bazı kanallar hep senin aklındakini söylüyor. C gibi bir dilin çok daha fazla bileni var. Direkt bir kanal tavsiyesi yapamam çünkü işin kalıcılığı bu, bir süre öğrenince artık iyi anlatanı anlıyorsun.

Tamamdır o zaman bir yerden başlamak lazım başlayalım o zaman birine

Tamamdır o zaman bir yerden başlamak lazım başlayalım o zaman birine
Başlangıç için zaten iyi-kötü kanal ayrımı olmuyor ama ne zaman bu kanal kötü anlatıyor şu iyi anlatıyor dersen o senin C'de ilerlediğini gösterir.

Başlangıç için zaten iyi-kötü kanal ayrımı olmuyor ama ne zaman bu kanal kötü anlatıyor şu iyi anlatıyor dersen o senin C'de ilerlediğini gösterir.
Tamamdır reis teşekkür ederim senin şuan yazılım konusundaki bilgi birikimin nedir

Tamamdır reis teşekkür ederim senin şuan yazılım konusundaki bilgi birikimin nedir
Şu ana kadar mantıksızca öğrenip bıraktığım diller oldu ama birisinde uzmanlaşmak istediğime karar verdim. Bu da Lua oldu. Bilgi birikimi konusunda iyiyimdir ama daha uzman değilim.

Daha önce bir dil geçmişin yok. Programlama dili öğenmek mi istiyorsun? Olur! ama beklemen gerekecek, çünkü önce algoritmaları öğrenmen gerekiyor.

Şu ana kadar mantıksızca öğrenip bıraktığım diller oldu ama birisinde uzmanlaşmak istediğime karar verdim. Bu da Lua oldu. Bilgi birikimi konusunda iyiyimdir ama daha uzman değilim.
bende çok başlamak ıstedım ama neye baslıyacagımı bılmedıgım ıcın baslayamadım matematık ne kadar gereklı bu programlama ıcın

iriyor kankam şuan 40
valla ordan aldıgım yaklasık 20 ye yakın programlama egıtımı var onceden c paytoon fln aldım ucretsız etkınlıklerle beraber ama açmadım daha neyden baslıyacagımı bılmedıgım ıcın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,083
Üyeler
188,032
Son üye
RVP_NONE
Geri