Neler Yeni

PROGRAMLAMA DILLERI

yusuf bali

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
yusuf bali
Instagram
_yusufbali_
Programlamaya başlamak istiyorum ögretebilecek veya tavsiyede bulunacak varmı?
Java başlangıç için iyidir ama baya bı sıkar başlangıçta ama ilerde işe yarayacaktır mutlaka

dzuth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Emre Şişman
C ile başlama daha uygun degilmi c++ daha zor diye biliyorum
Yeni başlayacağın için temel şeyler her dilde benzerdir.Bir tanesinin mantığını öğrendikten sonra diğer dillerde syntaxı öğrenerek yazabilirsin.C++ da yazdığının aynısını c'de de yazabilirsin.Bir tanesine başla önemli olan başlangıcı yapıp devamını getirebilmek :)

WoodStars

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yunus Emre Yılmaz
Instagram
__y.emre__
Hiç bilmiyorum bende başlıcaktım xd

Xkarea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammed enes yalçın
Yeni başlayacağın için temel şeyler her dilde benzerdir.Bir tanesinin mantığını öğrendikten sonra diğer dillerde syntaxı öğrenerek yazabilirsin.C++ da yazdığının aynısını c'de de yazabilirsin.Bir tanesine başla önemli olan başlangıcı yapıp devamını getirebilmek :)
Önerdiğin öğrenebileceğim bir video yeri varmı acaba

tlhyldzty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Talha YILDIZ
Programlamaya başlamak istiyorum ögretebilecek veya tavsiyede bulunacak varmı?
Merhaba dostum python ile başlarsan zorluk seçmezsin python diğer kodlama dillerine göre daha sade ve anlaşılırdır ardından c , c++ , java gibi kodlama dilleriyle devam edebilirsin lakin bu iş başlarda çok sıkıcı gelebilir bu iş ile gerçekten ilgilenmek istiyorsan gerçekten inanılmaz şeyleri hayata geçirebilirsin tek yapman gereken şey sıkı çalışmak

Xkarea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammed enes yalçın
Peki başlamak için önerdiğin bir yayın varmı

Xkarea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammed enes yalçın
Merhaba dostum python ile başlarsan zorluk seçmezsin python diğer kodlama dillerine göre daha sade ve anlaşılırdır ardından c , c++ , java gibi kodlama dilleriyle devam edebilirsin lakin bu iş başlarda çok sıkıcı gelebilir bu iş ile gerçekten ilgilenmek istiyorsan gerçekten inanılmaz şeyleri hayata geçirebilirsin tek yapman gereken şey sıkı çalışmak
Sıkı çalışma noktasında sıkıntım olmaz sadece doğru bir anlatım lazım bana onerebilecegin bir yayın varmı

Top Bottom