Neler Yeni

PROGRAMLAMA DILLERI

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bir sürü var hangisi takip edeyim bilmiyorum
Hocam sana Lua'ya ilk başladığımda nasıl seçtiğimi söylüyüm.

Bir kanal vardı herkes hayran kalırdı çocuğa ilk başta bende de olmuştu sonuçta bir şey bilmeyince her anlatanı bilgin sanıyordum ? Bir süre sonra zaten eğitim videosu yerine kendi sorularına cevap aramak için video izliyorsun ve bazı kanallar hep senin aklındakini söylüyor. C gibi bir dilin çok daha fazla bileni var. Direkt bir kanal tavsiyesi yapamam çünkü işin kalıcılığı bu, bir süre öğrenince artık iyi anlatanı anlıyorsun.

Xkarea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammed enes yalçın
Hocam sana Lua'ya ilk başladığımda nasıl seçtiğimi söylüyüm.

Bir kanal vardı herkes hayran kalırdı çocuğa ilk başta bende de olmuştu sonuçta bir şey bilmeyince her anlatanı bilgin sanıyordum ? Bir süre sonra zaten eğitim videosu yerine kendi sorularına cevap aramak için video izliyorsun ve bazı kanallar hep senin aklındakini söylüyor. C gibi bir dilin çok daha fazla bileni var. Direkt bir kanal tavsiyesi yapamam çünkü işin kalıcılığı bu, bir süre öğrenince artık iyi anlatanı anlıyorsun.

Xkarea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammed enes yalçın
Tamamdır o zaman bir yerden başlamak lazım başlayalım o zaman birine

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Tamamdır o zaman bir yerden başlamak lazım başlayalım o zaman birine
Başlangıç için zaten iyi-kötü kanal ayrımı olmuyor ama ne zaman bu kanal kötü anlatıyor şu iyi anlatıyor dersen o senin C'de ilerlediğini gösterir.

Xkarea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammed enes yalçın
Başlangıç için zaten iyi-kötü kanal ayrımı olmuyor ama ne zaman bu kanal kötü anlatıyor şu iyi anlatıyor dersen o senin C'de ilerlediğini gösterir.
Tamamdır reis teşekkür ederim senin şuan yazılım konusundaki bilgi birikimin nedir

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Tamamdır reis teşekkür ederim senin şuan yazılım konusundaki bilgi birikimin nedir
Şu ana kadar mantıksızca öğrenip bıraktığım diller oldu ama birisinde uzmanlaşmak istediğime karar verdim. Bu da Lua oldu. Bilgi birikimi konusunda iyiyimdir ama daha uzman değilim.

Toroslu

80+ Bronze
Daha önce bir dil geçmişin yok. Programlama dili öğenmek mi istiyorsun? Olur! ama beklemen gerekecek, çünkü önce algoritmaları öğrenmen gerekiyor.

Xkarea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammed enes yalçın
Daha önce bir dil geçmişin yok. Programlama dili öğenmek mi istiyorsun? Olur! ama beklemen gerekecek, çünkü önce algoritmaları öğrenmen gerekiyor.
algorıtmayı normal matematık dersı olarakmı almalıyım

Xkarea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammed enes yalçın
Şu ana kadar mantıksızca öğrenip bıraktığım diller oldu ama birisinde uzmanlaşmak istediğime karar verdim. Bu da Lua oldu. Bilgi birikimi konusunda iyiyimdir ama daha uzman değilim.
bende çok başlamak ıstedım ama neye baslıyacagımı bılmedıgım ıcın baslayamadım matematık ne kadar gereklı bu programlama ıcın

Xkarea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammed enes yalçın
iriyor kankam şuan 40
valla ordan aldıgım yaklasık 20 ye yakın programlama egıtımı var onceden c paytoon fln aldım ucretsız etkınlıklerle beraber ama açmadım daha neyden baslıyacagımı bılmedıgım ıcın

Top Bottom