🔥İndirim 🆓Amazon Bedava 6 Aylık Prime Üyeliği Alma🆓

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
6,769
Değerli dostlar bu kampanya ister cihaz alın ister almayın herkes için geçerli (bir açık var değerlendirin)

Yapmanız Gerekenler: Link'te sağ alt tarafta canlı destek simgesine basıp gerekli bilgilerinizi doldurun (orijinal bilgi olması şart) doldurduktan sonra müşteri hizmetlerine bağlanın bundan sonra yapmanız gereken şu ben Samsung müşteri hizmetleri ile görüştüm bana buradan manuel olarak işlem yapılacağını söyledi demeniz sizlerden ürünü aldığınız tarihi soracak örnek olarak 10 temmuz 2023 diyin (30 gün geçmesi gerek) bundan sonra sizlere link verecek linke tıklayıp 6 aylık prime üyeliğinizi güle güle kullanın

Akrabama bu yöntemi denedim oldu (kendisi değil Samsung üyeliği bile yok)

Hadi iyisiniz dostlar kaptiniz free 6 aylık prime üyeliğinizi 🫠🥳

Buda kanıtı
IMG_20230910_162035.jpg

🚨Önemli bilgi🚨: Halihazırda Prime Üyeliğiniz Var İse Olmaz Önce Prime Üyeliğinizi İptal Edip Sonra Linke Tıklarsanız Olur.

Forumdan yapanlar: '🆓Amazon Bedava 6 Aylık Prime Üyeliği Alma🆓' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/amazon-bedava-6-aylik-prime-ueyeligi-alma.808312/post-7526445

@Mehmet Yılmaz @Emmree @Perfectshot06 @Kürşat Kütükçü

Son düzenleme:
Değerli dostlar bu kampanya listede belirten cihazlar hariç hiç ürün almayanlar için'de geçerli🫠

Yapmanız Gerekenler: Link'te sağ alt tarafta canlı destek simgesine basıp gerekli bilgilerinizi doldurun (orijinal bilgi olması şart) doldurduktan müşteri hizmetlerine bağlanın bundan sonra yapmanız gereken şu ben Samsung müşteri hizmetleri ile görüştüm bana buradan manuel olarak işlem yapılacağını söyledi demeniz sizlerden ürünü aldığınız tarihi soracak örnek olarak 10 temmuz 2023 diyin (30 gün geçmesi gerek) bundan sonra sizlere link verecek linke tıklayıp 6 aylık prime üyeliğinizi güle güle kullanın

Link?

Değerli dostlar bu kampanya listede belirten cihazlar hariç hiç ürün almayanlar için'de geçerli🫠

Yapmanız Gerekenler: Link'te sağ alt tarafta canlı destek simgesine basıp gerekli bilgilerinizi doldurun (orijinal bilgi olması şart) doldurduktan müşteri hizmetlerine bağlanın bundan sonra yapmanız gereken şu ben Samsung müşteri hizmetleri ile görüştüm bana buradan manuel olarak işlem yapılacağını söyledi demeniz sizlerden ürünü aldığınız tarihi soracak örnek olarak 10 temmuz 2023 diyin (30 gün geçmesi gerek) bundan sonra sizlere link verecek linke tıklayıp 6 aylık prime üyeliğinizi güle güle kullanın

link?

Kanka linkk 😅

Tavsiye ediyor musunuz yapmali miyim? A54 cihaza sahibim

pardonnn

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,325