Neler Yeni

🔥İndirim 🆓Amazon Bedava 6 Aylık Prime Üyeliği Alma🆓

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
Değerli dostlar bu kampanya listede belirten cihazlar hariç hiç ürün almayanlar için'de geçerli🫠

Yapmanız Gerekenler: Link'te sağ alt tarafta canlı destek simgesine basıp gerekli bilgilerinizi doldurun (orijinal bilgi olması şart) doldurduktan müşteri hizmetlerine bağlanın bundan sonra yapmanız gereken şu ben Samsung müşteri hizmetleri ile görüştüm bana buradan manuel olarak işlem yapılacağını söyledi demeniz sizlerden ürünü aldığınız tarihi soracak örnek olarak 10 temmuz 2023 diyin (30 gün geçmesi gerek) bundan sonra sizlere link verecek linke tıklayıp 6 aylık prime üyeliğinizi güle güle kullanın

Akrabama bu yöntemi denedim oldu (kendisi değil Samsung üyeliği bile yok)

Hadi iyisiniz dostlar kaptiniz free 6 aylık prime üyeliğinizi 🫠🥳

@Mehmet Yılmaz @Emmree @Perfectshot06 @Kürşat Kütükçü
Peki ya prime üyeliği olanlarda 6 ay ücret alınmayacak mı?

SimihK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Semih Kemal Demir
Değerli dostlar bu kampanya listede belirten cihazlar hariç hiç ürün almayanlar için'de geçerli🫠

Yapmanız Gerekenler: Link'te sağ alt tarafta canlı destek simgesine basıp gerekli bilgilerinizi doldurun (orijinal bilgi olması şart) doldurduktan müşteri hizmetlerine bağlanın bundan sonra yapmanız gereken şu ben Samsung müşteri hizmetleri ile görüştüm bana buradan manuel olarak işlem yapılacağını söyledi demeniz sizlerden ürünü aldığınız tarihi soracak örnek olarak 10 temmuz 2023 diyin (30 gün geçmesi gerek) bundan sonra sizlere link verecek linke tıklayıp 6 aylık prime üyeliğinizi güle güle kullanın

kendiniz denediiz mi bu yöntemi

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
canlı desteğe mi bağlanacağız yoksa robot agayla mı çözecez

123kral14

80+ Silver
deniyorum bir de g** olmayayım kankam :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

canlı desteğe mi bağlanacağız yoksa robot agayla mı çözecez
1694352023971.png

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,620
İsim
uwu
Değerli dostlar bu kampanya ister cihaz alın ister almayın herkes için geçerli (bir açık var değerlendirin)

Buda kanıtı
Alıntıyı görüntüle

@Kürşat Kütükçü asker oldu 🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom