Peki ya prime üyeliği olanlarda 6 ay ücret alınmayacak mı?Değerli dostlar bu kampanya listede belirten cihazlar hariç hiç ürün almayanlar için'de geçerli
Yapmanız Gerekenler: Link'te sağ alt tarafta canlı destek simgesine basıp gerekli bilgilerinizi doldurun (orijinal bilgi olması şart) doldurduktan müşteri hizmetlerine bağlanın bundan sonra yapmanız gereken şu ben Samsung müşteri hizmetleri ile görüştüm bana buradan manuel olarak işlem yapılacağını söyledi demeniz sizlerden ürünü aldığınız tarihi soracak örnek olarak 10 temmuz 2023 diyin (30 gün geçmesi gerek) bundan sonra sizlere link verecek linke tıklayıp 6 aylık prime üyeliğinizi güle güle kullanın
Akrabama bu yöntemi denedim oldu (kendisi değil Samsung üyeliği bile yok)
Hadi iyisiniz dostlar kaptiniz free 6 aylık prime üyeliğinizi
![]()
Seçili Samsung Galaxy telefonlar 6 Aylık Amazon Prime hediyesiyle | Samsung Türkiye
Seçili Samsung Galaxy telefonlar 6 Aylık Amazon Prime hediyesiylewww.samsung.com
@Mehmet Yılmaz @Emmree @Perfectshot06 @Kürşat Kütükçü
kendiniz denediiz mi bu yöntemiDeğerli dostlar bu kampanya listede belirten cihazlar hariç hiç ürün almayanlar için'de geçerli
Yapmanız Gerekenler: Link'te sağ alt tarafta canlı destek simgesine basıp gerekli bilgilerinizi doldurun (orijinal bilgi olması şart) doldurduktan müşteri hizmetlerine bağlanın bundan sonra yapmanız gereken şu ben Samsung müşteri hizmetleri ile görüştüm bana buradan manuel olarak işlem yapılacağını söyledi demeniz sizlerden ürünü aldığınız tarihi soracak örnek olarak 10 temmuz 2023 diyin (30 gün geçmesi gerek) bundan sonra sizlere link verecek linke tıklayıp 6 aylık prime üyeliğinizi güle güle kullanın
![]()
Seçili Samsung Galaxy telefonlar 6 Aylık Amazon Prime hediyesiyle | Samsung Türkiye
Seçili Samsung Galaxy telefonlar 6 Aylık Amazon Prime hediyesiylewww.samsung.com
canlı desteğe mi bağlanacağız yoksa robot agayla mı çözecez
@Kürşat Kütükçü asker olduDeğerli dostlar bu kampanya ister cihaz alın ister almayın herkes için geçerli (bir açık var değerlendirin)
Buda kanıtı
Alıntıyı görüntüle
![]()
ne demek asker öldü denecek laf mı
Kendim kardeşim az önce Akrabama denedim oldu buda kanıt hocam Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olmazsın rahat ol![]()
Düzenledim oto klavye hatasıne demek asker öldü denecek laf mı
daha dün gitti ne ara ölecek allasen
Evet de meseleye gel sana tarihi soracak sonra link vericekAlıntıyı görüntüle
böyle dedi kral
Anamın teli geçen sene alındı ilk kez şans yüze güldüAlıntıyı görüntüle
böyle dedi kral