PlayStation ucuza oyun alma methodu?!

Afur

80+
Reaksiyon skoru
112
Arkadaşlar bir satış sitesinde bu şekilde ilan bulunuyor. Max. 50-100 TL'ye istediğiniz oyunu alabiliyormuşsunuz. Bu doğru mu ya da bu methodu bilen var mı?
Site ve satıcı reklamı olmaması için ekran görüntüsü bu şekilde alınmıştır.
Ekran görüntüsü 2023-09-10 211521.png

Arkadaşlar bir satış sitesinde bu şekilde ilan bulunuyor. Max. 50-100 TL'ye istediğiniz oyunu alabiliyormuşsunuz. Bu doğru mu ya da bu methodu bilen var mı?
Alıntıyı görüntüle
Dostum linki özelden atarsan bı inceleyip ona göre net bilgi verebilirim.

Başka hiç bir şey yazmıyor. Sadece ekran görüntüsünde gözüken yazıyor ama tabii atayım.

link alabilirmiyim özelden

Alıntıyı görüntüle
İllegal olmaması inandırıcı gelmedi.

Alıntıyı görüntüle
Çalınmış kredi kartlarıyla limit sınırına vb. sistemlere takılmadan ps'ten hediye mi ediyorlar anlamadım xd

Çalınmış kredi kartlarıyla limit sınırına vb. sistemlere takılmadan ps'ten hediye mi ediyorlar anlamadım xd
Sanmıyorum bu şekilde ki satışlara site izin vermez. Ayrıca ürünle ilgili 2 yorum okudum alanlar gayet memnundu. Tabii yorumları mağaza kendisi yapmadıysa.

Sanmıyorum bu şekilde ki satışlara site izin vermez. Ayrıca ürünle ilgili 2 yorum okudum alanlar gayet memnundu. Tabii yorumları mağaza kendisi yapmadıysa.
Satın alımı onayladıktan sonra site hiçbir bok yapmıyor : P . Valorant hesabı satmakta yasak ama satıyorlar...

Satın alımı onayladıktan sonra site hiçbir bok yapmıyor : P . Valorant hesabı satmakta yasak ama satıyorlar...
Hesap satmakla, çalıntı kredi kartıyla işlem yaptırmanın arasında uçurum var.

Ps oyunları hakkında bir bilgim yok ama bu siteden steamden çoklu hesap olarak oyun aldığımda sorun olmuyor çevrimdışına alıp oynuyorum ps hakkında bir bilgim yok alışveriş yapacaksan satış puanı yüksek birsinden al.

Ps oyunları hakkında bir bilgim yok ama bu siteden steamden çoklu hesap olarak oyun aldığımda sorun olmuyor çevrimdışına alıp oynuyorum ps hakkında bir bilgim yok alışveriş yapacaksan satış puanı yüksek birsinden al.
O şekilde satış yapanların çoğu o hesapları ücretsiz temin edip satıyorlar. Methodu satan bir yer vardı istersen link atarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,994
Üyeler
188,509
Son üye
Sonkursun84
Geri