Dostum linki özelden atarsan bı inceleyip ona göre net bilgi verebilirim.Arkadaşlar bir satış sitesinde bu şekilde ilan bulunuyor. Max. 50-100 TL'ye istediğiniz oyunu alabiliyormuşsunuz. Bu doğru mu ya da bu methodu bilen var mı?
Site ve satıcı reklamı olmaması için ekran görüntüsü bu şekilde alınmıştır.
Alıntıyı görüntüle
İllegal olmaması inandırıcı gelmedi.Arkadaşlar bir satış sitesinde bu şekilde ilan bulunuyor. Max. 50-100 TL'ye istediğiniz oyunu alabiliyormuşsunuz. Bu doğru mu ya da bu methodu bilen var mı?
Alıntıyı görüntüle
Çalınmış kredi kartlarıyla limit sınırına vb. sistemlere takılmadan ps'ten hediye mi ediyorlar anlamadım xdArkadaşlar bir satış sitesinde bu şekilde ilan bulunuyor. Max. 50-100 TL'ye istediğiniz oyunu alabiliyormuşsunuz. Bu doğru mu ya da bu methodu bilen var mı?
Alıntıyı görüntüle
Sanmıyorum bu şekilde ki satışlara site izin vermez. Ayrıca ürünle ilgili 2 yorum okudum alanlar gayet memnundu. Tabii yorumları mağaza kendisi yapmadıysa.Çalınmış kredi kartlarıyla limit sınırına vb. sistemlere takılmadan ps'ten hediye mi ediyorlar anlamadım xd
Satın alımı onayladıktan sonra site hiçbir bok yapmıyor : P . Valorant hesabı satmakta yasak ama satıyorlar...Sanmıyorum bu şekilde ki satışlara site izin vermez. Ayrıca ürünle ilgili 2 yorum okudum alanlar gayet memnundu. Tabii yorumları mağaza kendisi yapmadıysa.
Bilemiyorum ama garip bir yönteme benzir bence bir bk var xdHesap satmakla, çalıntı kredi kartıyla işlem yaptırmanın arasında uçurum var.
O şekilde satış yapanların çoğu o hesapları ücretsiz temin edip satıyorlar. Methodu satan bir yer vardı istersen link atarım.Ps oyunları hakkında bir bilgim yok ama bu siteden steamden çoklu hesap olarak oyun aldığımda sorun olmuyor çevrimdışına alıp oynuyorum ps hakkında bir bilgim yok alışveriş yapacaksan satış puanı yüksek birsinden al.