Anakart ses problemi

Reaksiyon skoru
3
MSI B450 Tomahawk MAX model anakartlı sistem aldım ve anakarta hangi driver ları kursamda ses kalitesi tatmin edici bir düzeyde deyil az ses geliyor farklı kulaklıklar ile denedim ama bir çözüme ulaşamadım bu anakartı kullanıp bu sorunu yaşayan varmı aranızda ?

bios güncel en son sürümü kullanıyorum ama internet cafede msı anakart vardı ondaki kulaklıkların aynısını kullanıyorum ama kulaklığı takmadan bile müzik dinleye biliyordun bu anakart ondan daha üst model bunda ise ses kalitesi çok az bir çözüm bulamadım acaba forumda msı anakart kullanan varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Realtek ALC892 ses çipinin çok kalitesiz ve eski olduğunu söylediler duyunca şaşırdım ve üzüldüm 1000tl anakartı kalitesiz çip kullanmaları

bios güncel en son sürümü kullanıyorum ama internet cafede msı anakart vardı ondaki kulaklıkların aynısını kullanıyorum ama kulaklığı takmadan bile müzik dinleye biliyordun bu anakart ondan daha üst model bunda ise ses kalitesi çok az bir çözüm bulamadım acaba forumda msı anakart kullanan varmı
Şu an 7C02v37 sürümünde misiniz, eminsiniz yani? Bu arada lütfen yazdıklarıma Cevap tuşuna basarak cevap yazın, yoksa bana bildirimi gelmiyor yazdıklarınızın :D.

Şu an 7C02v37 sürümünde misiniz, eminsiniz yani? Bu arada lütfen yazdıklarıma Cevap tuşuna basarak cevap yazın, yoksa bana bildirimi gelmiyor yazdıklarınızın :D.
evet o sürümü kullanıyorum diyer forumlarda da konu açtım ama herkes anakartı yerden yere vurdu iade etmemi 400 tl bir anakart almamı onun daha kaliteli olduğunu bu anakartı çok abarttıklarını söylediler

evet o sürümü kullanıyorum diyer forumlarda da konu açtım ama herkes anakartı yerden yere vurdu iade etmemi 400 TL bir anakart almamı onun daha kaliteli olduğunu bu anakartı çok abarttıklarını söylediler
Sırf ses çipi yüzünden anakart değişilmez, o anakart B450 chipsetli anakartların VRM bakımından en güçlüsü. Valla bilemiyorum. İsterseniz internette ucuz ses kartları var, onlardan alabilirsiniz.

evet o sürümü kullanıyorum diyer forumlarda da konu açtım ama herkes anakartı yerden yere vurdu iade etmemi 400 TL bir anakart almamı onun daha kaliteli olduğunu bu anakartı çok abarttıklarını söylediler
orta düzey bir ses veriyor ama ideal bu cok fazla yüksek ses alamıyorsunuz ama orta düzey ses veriyor size ses de kaliteli

bu anakartlarda böyle bir problem olduğunu gördünüzmü ?
forumda illahaki vardır bu ankartı kullanan biri o işinizi çöze bilir ben o kadar detayına hakim deyilim driver yanlış kurmuş olabilirsiniz belki

forumda illahaki vardır bu ankartı kullanan biri o işinizi çöze bilir ben o kadar detayına hakim deyilim driver yanlış kurmuş olabilirsiniz belki
evet sanırım bekliyecem bu sorunu çözen biri vardır sanırım anakart deyiltirmek istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

"Anakartlarda" derken? Bu modelde ses sorunu yaşayan bir kişi gördüm o da yukarıda etiketlediğim hocamız.
bende tam anlamıyla çözemedim bu anakartı kullanan vardır forumda sanırım

Geri