Hangi sistemi tercih etmeliyim ?

Koba

80+
Reaksiyon skoru
10
Bu iki sistem arasında kaldım hangi sistemi tercih etmeliyim sebepleriyle beraber söylerseniz çok güzel olur

Hocam hem parça kalitesi hem de işlemci olarak 2. sistem "ERAY-HANMA" daha iyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış yazmışım hocam eagle olan*

bu arada fiyatıda baya uygunmuş f-p sistem olmuş işlemci ile ekran kartı sadece 20k yapıyo

Bu iki sistem arasında kaldım hangi sistemi tercih etmeliyim sebepleriyle beraber söylerseniz çok güzel olur

üssteki sistemi sipariş verdim ben, sıvı soğutma ekleyerek

Yanlış yazmışım hocam eagle olan*
İkisinin de işlemcisi aynı ben özelleştirdim tek farkları kasa anakart ve ekran kartı markası

dh eagle olan psu ve anakart olarak daha iyi işlemci zaten iyi
İkiside aynı işlemci olarak özelleştirdim tek farkları anakart kasa ve ekran kartı markası

İkisinin de işlemcisi aynı ben özelleştirdim tek farkları kasa anakart ve ekran kartı markası

İkiside aynı işlemci olarak özelleştirdim tek farkları anakart kasa ve ekran kartı markası
Hocam kasa ve anakart olarak eagle olan daha iyi zaten.

işlemciler aynı yapsan bile eagle olanın parça kalitesi daha iyi zaten aynı fiyata denk geliyor
O zaman tamamdır kanka sağolasın peki bişey sorcam biri bana anakart gen 4 olması daha iyi falan dedi de dh eagle ın gen 1 yazıyo kötü olmuyo dimi

Hocam kasa ve anakart olarak eagle olan daha iyi zaten.
Biri gen 4 anakart olması daha iyi falan demişti de anlayamadım gen 1 dh eagle olanın ne etkisi var

O zaman tamamdır kanka sağolasın peki bişey sorcam biri bana anakart gen 4 olması daha iyi falan dedi de dh eagle ın gen 1 yazıyo kötü olmuyo dimi

Biri gen 4 anakart olması daha iyi falan demişti de anlayamadım gen 1 dh eagle olanın ne etkisi var
gen4 iyide ona gen4 ssd ile kaliteli ram lazım oda güzel para tutar

Onun hakkında bir bilgim yok maalesef hocam.

bide o gene bakma sen ddr5 olmadığı sürece işin yok genle fln

intel için uyumlu ddr5 gen4 anakartlar 5-6k ozaman kasa 30k ya çıkıyor

bu işin sonu yok 32 olsun i7 olsun 35 olsun 4070 olsun diye diye gidersin :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,421
Üyeler
192,715