Hangi sistemi tercih etmeliyim ?

bide o gene bakma sen ddr5 olmadığı sürece işin yok genle fln
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

intel için uyumlu ddr5 gen4 anakartlar 5-6k ozaman kasa 30k ya çıkıyor

bu işin sonu yok 32 olsun i7 olsun 35 olsun 4070 olsun diye diye gidersin :d
O zaman sıkıntı olmaz dimi anakart falan sorunsuz oyun oynarım rahatça tüm oyunları oynatır

O zaman sıkıntı olmaz dimi anakart falan sorunsuz oyun oynarım rahatça tüm oyunları oynatır
İlla DDR 5 carta curta gerek yok

İlla DDR 5 carta curta gerek yok
o sistemin yüksek ayarda her oyunu sıkıntısız oynatır hayvan gibi kasa bu forum da çok kişi aldı o kasayı ama genelde sıvı soğutucu eklenir. Eklemesende idare eder ilerde alır takarsın

o sistemin yüksek ayarda her oyunu sıkıntısız oynatır hayvan gibi kasa bu forum da çok kişi aldı o kasayı ama genelde sıvı soğutucu eklenir. Eklemesende idare eder ilerde alır takarsın
Yok ekledim onu peki onu msi iyi midir ikinci olan

Yok ekledim onu peki onu msi iyi midir ikinci olan
Yoksa gamebooster yeter mi

stok soğutucu şimdilik idare eder o fiyatlara sonradan sıvı soğutucu alıp takarsın

seçme ordaki sıvı soğutucuları ha illa olsun diyosan msı iyi kaliteli olur

stok soğutucu şimdilik idare eder o fiyatlara sonradan sıvı soğutucu alıp takarsın

İlla olsun değil de takabilir miyim ben kendim ondan tedirgin oldum sorun yaşamak istemem

İlla olsun değil de takabilir miyim ben kendim ondan tedirgin oldum

İlla olsun değil de takabilir miyim ben kendim ondan tedirgin oldum sorun yaşamak istemem

İlla olsun değil de takabilir miyim ben kendim ondan tedirgin oldum
ozaman msı olanı ekle sonradan alacağın sıvı soğutucuda zaten en az 2 bin tl olacak

ozaman msı olanı ekle sonradan alacağın sıvı soğutucuda zaten en az 2 bin TL olacak
Evet ls520 de 2300 tl yapıyor çok daha iyiymiş sanırım ama daha iyisi olsun derken sıçmayayım sisteme diye düşünüyorum

Evet ls520 de 2300 TL yapıyor çok daha iyiymiş sanırım ama daha iyisi olsun derken sıçmayayım sisteme diye düşünüyorum
aynen deepcool alırsın zaten oda o fiyat ama msı dan çok daha iyi değil aynı iki soğutucuda

aynen deepcool alırsın zaten oda o fiyat ama msı dan çok daha iyi değil aynı iki soğutucuda
Bence msi iyi ya alayim ilerde sorun olursa mecbur yeni alırım sonra ben takmaya çalışırken sorun olursa çok daha kötüye sarar iş gerek yok

Bence msi iyi ya alayim ilerde sorun olursa mecbur yeni alırım sonra ben takmaya çalışırken sorun olursa çok daha kötüye sarar iş gerek yok
Bu arada Allah razı olsun sende baya konuştun sorularıma cevap verdin teşekkür ederim yardımın için

Bu arada Allah razı olsun sende baya konuştun sorularıma cevap verdin teşekkür ederim yardımın için
soğutucu yanlış takılmıyo zaten tersi düzü yok bi ayar takılıyo hazır aynı fiyatla üzerinde takılı geliyo onun için eklede al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,644
Üyeler
192,445
Son üye
updrago
Geri