Babam tarafından tehdit edildim.

Arkadaslar babam annemle boşandıktan sonra, annemi zorla eve getirmek icin benim onunla kalmami ve annemi yalnız birakmami istedi.Ben de bunun doğru olmadığını düşünerek kabul etmedim.Bir cok defa tehdit hakaret vb. Seylere maruz kaldım.Kendisi öyle mafya vs da değildir.Ama icimde nedense bi korku var.Etrafimdakiler hic bir sey yapamayacağını sadece konuştuğunu söylüyor, fakat telefonda konustugumuzda sürekli bağırıyor küfürler vs vs.Sizce ne yapmalıyım? Korkum nasıl gider ?
babandır eyvallah çekeceksin işin ayarı kaçarsada ya kendini koruyacaksın yada işi kökten çözeceksin

Böyle baba olmaz. Yetkililere veya dedene söyle laftan anlar belki. Boşandığı için pişmanlık duyuyor muhtemelen. İ

Böyle baba olmaz. Yetkililere veya dedene söyle laftan anlar belki. Boşandığı için pişmanlık duyuyor muhtemelen. İ
Dostum sebebi zaten buydu ve kendisinin maço olduğunu ve değiştiğini söylüyordu.Fakat sadece söylüyordu

Bende engellemek isterdim de işte icimdeki korkuyu yenemiyorum
Normal birisi olarak görmeye başla misal, istediği kadar maço keko olsun yeri gelince ağzının payını verecek cesaretini toplamana bak. Tanış manış kim var ise git onlara konuyu anlat onlar darlasın onu biraz, önceden evin huzurunu anlaşılan bırakmayıp şimdi özledim değiştim diyen adamdan pek hayır gelmez.

Arkadaşlar dedemin mevlüdu olacakmış ve babamda orda olacak.Gitmem gerekiyor benimde mecburen bu sefer zortladik sanırım.Ne yapacağım bilmiyorum

Arkadaşlar dedemin mevlüdu olacakmış ve babamda orda olacak.Gitmem gerekiyor benimde mecburen bu sefer zortladik sanırım.Ne yapacağım bilmiyorum
Hocam kasmayın kendinizi bu sizin için aslında bir avantaj orada size bir şey yapamaz. Bunu en iyisi siz yüz yüze konuşarak son defa halletmeniz gerekli, gerçekten onun anlayacağı şekilde kendini ifade et korktuğundan falan bahsetme. Böyle yaptığı için ondan soğmaya başladını falan de bakalım sonra konuya gir rahatsızlığını belirt, devam ediyorsa zaten kekoluğuna hani değiştin tarzında laflar kullanıp anlamasını sağlayabilirsin. Veya işte böyle yaptığın için dağıldı her şey vs. demeniz iyi olur aslında.

Hocam kasmayın kendinizi bu sizin için aslında bir avantaj orada size bir şey yapamaz. Bunu en iyisi siz yüz yüze konuşarak son defa halletmeniz gerekli, gerçekten onun anlayacağı şekilde kendini ifade et korktuğundan falan bahsetme. Böyle yaptığı için ondan soğmaya başladını falan de bakalım sonra konuya gir rahatsızlığını belirt, devam ediyorsa zaten kekoluğuna hani değiştin tarzında laflar kullanıp anlamasını sağlayabilirsin. Veya işte böyle yaptığın için dağıldı her şey vs. demeniz iyi olur aslında.
Artık pesime takilacak ama orda bi merhaba demem bile yeter ona

Artık pesime takilacak ama orda bi merhaba demem bile yeter ona
Yani elbet seni yakalayacak konuyu son kez demen iyi olur ailevi işleriniz nasıl bilmiyorum ama sevmiyorsan görüşmek istemiyorsan yüzüne de git yapacak başka bir seçenek kalmıyor zaten.

Yani elbet seni yakalayacak konuyu son kez demen iyi olur ailevi işleriniz nasıl bilmiyorum ama sevmiyorsan görüşmek istemiyorsan yüzüne de git yapacak başka bir seçenek kalmıyor zaten.
Valla dostum soylesemde bi ise yaramıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,450
Üyeler
189,085
Son üye
mertty1
Geri