- Reaksiyon skoru
- 347
Ne indirdiğine bağlı fortnite'ı da resmi sitesinden apk olarak indiriyorsun ona bakarsanAndroide indirdiğin o APK arkada neler neler yapıyor bılıyon mu
Ne indirdiğine bağlı fortnite'ı da resmi sitesinden apk olarak indiriyorsun ona bakarsanAndroide indirdiğin o APK arkada neler neler yapıyor bılıyon mu
Hiç iPhone'u olmamış ki nerden bilsinBide ramle falan gomende tuhafıma gitti iPhone android işletim sistemine sahip değil kullanımları farklı ben suana kadar iPhone da ram sıkıntısı diye birsey görmedim dusukmus falan filen iPhone cihazda bence o özeliklere bakarak gomek tuhaf
Telefonu kim üretiyor ona bağlı çinli bir marka ise o 16 GB'den bir hayır gelmez zaten, o leş arayüzünden dolayı.Aga Android'de 16GB Ram var, iPhone'da 6GB var sence hangisi daha iyi(!)
Satamazlariphone 11 i 2019 da almıstık 6500 TL mi neydi yanlış hatırlamıyorsam iphone 14 e geçtim diye satmak zorunda kaldım 15 bin TL ye aradan 4 yıl geçmiş bak 4 yıl xiaomi kullanıp fiyatından nerdeyse 2.5 katına satabilecen mi merak ettim
1 yıl sonra andorid telefonları ölümüne kasarken batayaları cortlamaya başlayınca gelen pişmanlık hissiSatamazlar
İntel ne alakaİntel adamdır ya ben intel ciyim
Yok biliyorum sir prof üstad ios kralıAndroide indirdiğin o APK arkada neler neler yapıyor bılıyon mu
Sen troll müsün?İntel ne alaka
Yeni mi öğrendin ?Beyler birsey farkettim iPhone almayın konusunu açan kişiymiş kendisi olay trol takmayın öyle konu açıp duruyor
Miui çöktükonuyu açan arkadaşdan ses yokneden cünkü telefonu kasıyor henüz giremedi tekrardan foruma