Neler Yeni

xiaomi varken iphone alan insan

efkar50

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahmet
aradaki fark ne biliyormusun
iphone hertürlü pazarı var her türlü satabilir yenilersin değer kaybetmeden
xiaomi 5 yıllık telefonun yüzüne bakan olmaz emin ol kardeş
daha yeni mi 9t den 14 pro max'e geçtim ve arada dağlar fark var

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
aradaki fark ne biliyormusun
iphone hertürlü pazarı var her türlü satabilir yenilersin değer kaybetmeden
xiaomi 5 yıllık telefonun yüzüne bakan olmaz emin ol kardeş
daha yeni mi 9t den 14 pro max'e geçtim ve arada dağlar fark var
Çağ atlamışsın krdeşm tab2 daha iyi olacak

efkar50

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahmet
Çağ atlamışsın krdeşm tab2 daha iyi olacak
kardeşim benim işlemci ram vs. bir sorunum yoktu ki sadece zevkine iphone aldım eksi yanları
androidde istediğimi yapabiliyordum ama iphone'da böyle bir durum yok
yani crackli apk falan yükleyebiliyordum

batuu123

80+ Bronze
kamerası daha iyi diyenler tamam tek iyi yönü kamera olsun gönlünüz olsun :D reklam konusuna gelirsek sadece kendi uygulamalarını kullanırsan sana ücret yansıtmak yerine reklamlarla uygulamalarını destekliyor, sen iphone veya samsung alınca o yazılımların ücretini de ekstra 3-5 bin olarak ödemiş oluyorsun. önemli olaran burada fiyat performans oranı. ayrıca reklam görmek istemiyorsan google uygulamalarını kullan, google files, google galeri, google haritalar, google fotoğraflar vs hepsi çok daha iyi tüm markaların uygulamalarından.. özet olarak siz aynı fiyata android telefonun sunduğu özelliklerin yarısını alıp kendinizi avutuyorsunuz neden sırf markası var diye.. 2. el piyasası değerli olabilir ama yedek parça piyasası nasıl? xiaomi de batarya, ekran değişimi falan su parasınayken siz telefonun 5/1 ücreti kadar ücret ödüyorsunuz böyle şeylere.. ömrümde sadece iphone 6s kullandım sonrasında note 8 proya geçtim ve gerçekten xiaomi tokat manyağı yapar ki yapıyor da.. 4 yıldır sorunsuz kullanıyorum bu hafta da poco f5 alıcam bana iphone 14 verseler aynı fiyata almam..

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
kardeşim benim işlemci ram vs. bir sorunum yoktu ki sadece zevkine iphone aldım eksi yanları
Zevkine iPhone almış adam zengin 😎 APK yükleyip bilgilerinde gitsin istiyorsan tercih edebilirsin

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
kamerası daha iyi diyenler tamam tek iyi yönü kamera olsun gönlünüz olsun :D reklam konusuna gelirsek sadece kendi uygulamalarını kullanırsan sana ücret yansıtmak yerine reklamlarla uygulamalarını destekliyor, sen iphone veya samsung alınca o yazılımların ücretini de ekstra 3-5 bin olarak ödemiş oluyorsun. önemli olaran burada fiyat performans oranı. ayrıca reklam görmek istemiyorsan google uygulamalarını kullan, google files, google galeri, google haritalar, google fotoğraflar vs hepsi çok daha iyi tüm markaların uygulamalarından.. özet olarak siz aynı fiyata android telefonun sunduğu özelliklerin yarısını alıp kendinizi avutuyorsunuz neden sırf markası var diye.. 2. el piyasası değerli olabilir ama yedek parça piyasası nasıl? xiaomi de batarya, ekran değişimi falan su parasınayken siz telefonun 5/1 ücreti kadar ücret ödüyorsunuz böyle şeylere.. ömrümde sadece iphone 6s kullandım sonrasında note 8 proya geçtim ve gerçekten xiaomi tokat manyağı yapar ki yapıyor da.. 4 yıldır sorunsuz kullanıyorum bu hafta da poco f5 alıcam bana iphone 14 verseler aynı fiyata almam..
Ben iphone 14 alırdım ( X3 Pro kullanıyorum)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zevkine iPhone almış adam zengin 😎 APK yükleyip bilgilerinde gitsin istiyorsan tercih edebilirsin
Toprak koç hocam yapmaz öyle bir şey

batuu123

80+ Bronze
aero whatsapp, instagram bile başlı başına en büyük android alma sebebi olabilir, bunun yanı sıra modlu snapchat vs de kullanabilirsin.. hikayeleri gönderileri indirme, mesajları okundu olmadan okuma silinen mesajları görme snapte bildirimsiz ss video alabilme, veya beta sürümdeki tüm özelliklere erkenden erişim gibi bir sürü avantajı var

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Nyse ben Rocket league geciom iyi atişmalar 🗿

efkar50

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahmet
allaha şükür paramız var şimdi diyorsunuz bir telefona okadar para verilir mi
verimez
ama satacağım zaman bile android kadar değer kaybı olmaz

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
aga isteyen istediğini alır siz neden bu kadar ağlıyosunuz ki :D

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,305
İsim
Emre
Discord
necromancerr
yani düşünsene antutu testlerinde senden 2 kat çok puan alan daha çok ramı, depolaması bulunan ve android gibi bir özgürlüğe ev sahipliği yapan xiaomi varken gidip sırf iphone diye en dandik modeline bile ki bu iphone 11, 22k 25k bayılan insanlar var.. 720p ekran 4gb ram 64gb depolama.. dandik bir kamera.. karşıda ondan 5k ucuza poco f5 gibi bir nimet varken.. snapdragon işlemci 1.5k 120hz ekran, 8gb ram, 256gb depolama, son sürüm miui ve android, çok daha iyi kamera vs vs. üstelük androidin nimetleri saymakla bitmez. çift sim kullan, çift uygulama ile ayrı ayrı iki uygulama kullan buna whatsapp falan da dahil, ikincil alan ile birinci telefondan bağımsız sanki sıfır telefonmuş gibi orayı da kullan, istediğin modlu uygulamaları indir özgürce apk kullan, iosun sunamadığı yüzlerce şeyden faydalan.. google hizmetlerini tam teşekkürlü kullan vs vs.. bir insan neden iphone alıyor anlamıyorum ayrıca miui dilediğin gibi özelleştirilebiliyor istersen ios 16 bile kurarsın önemli olan özellik değil mi
agam-eglenir-benimle-fun.gif

batuu123

80+ Bronze
allaha şükür paramız var şimdi diyorsunuz bir telefona okadar para verilir mi
verimez
ama satacağım zaman bile android kadar değer kaybı olmaz
ya xiaomi vs iphone tarafında aynı özellikleri xiaomi 300 dolara sunarken apple 800 dolara sunuyor, 2. elde satarken iphoneyi 400-500 dolara satıyorlar xiaomiyi 150-200 dolara satıyorlar... değer kaybı oransal anlamda yok ki zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

touch idsi bile olmayan telefona 1200 dolar vermek mi :D kalsın dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,068
Üyeler
161,193
Son üye
Eneschans
Top Bottom